Dagtickets Rock Werchter enorm populair: zaterdag en zondag volledig uitverkocht

De affiche van Rock Werchter krijgt alsmaar meer vorm. Dat betekent dat ook de ticketverkoop ondertussen in volle gang is. De namen die reeds zijn bekendgemaakt vallen duidelijk in de smaak, want voor zaterdag 6 juli en zondag 7 juli zijn alle dagtickets al de deur uit. Voor donderdag 4 juli en vrijdag 5 juli zijn er wel nog aparte tickets.

Na de aankondiging van de Foo Fighters – met nieuwe drummer Josh Freese – als headliner op zondag, werd in het najaar ook de komst van zangeres Dua Lipa op zaterdag bevestigd. Ook Lenny Kravitz en Måneskin zullen optreden als headliner op donderdag en vrijdag.

Ondertussen heeft Rock Werchter al heel wat nieuwe namen bekendgemaakt. Zo zullen ook onder andere Snow Patrol, Yungblud, Sum 41, Avril Lavigne, The Last Dinner Party en Michael Kiwanuka te zien zijn. Toch zal je voor enkele van die artiesten meteen een combiticket moeten kopen. Twee van de vier dagen zijn namelijk al volledig uitverkocht.

Zaterdag en zondag

De dagtickets voor Rock Werchter verkopen als zoete broodjes. Vandaag liet de organisatie namelijk weten dat de dagtickets voor zaterdag en zondag al allemaal de deur uit zijn. Op zaterdag staan onder andere Dua Lipa, Khruangbin, Avril Lavigne, Nothing But Thieves, The Kooks, Equal Idiots, Róisín Murphy, The Blaze, Janelle Monáe, Jessie Ware en The Last Dinner Party op het programma.

Zondag konden onder andere de Foo Fighters, Royal Blood, The Breeders, Brutus, Bluai, Jungle, Froukje, Michael Kiwanuka, Zara Larsson en Sampha dan weer de fans overtuigen. Voor fans van die artiesten en bands die nog geen tickets hebben, blijven dus enkel de combitickets over. Voor donderdag en vrijdag zijn er wel nog dagtickets.

Tickets voor Rock Werchter vind je op de site.

Meer
Lees meer...