Dua Lipa aangekondigd als tweede headliner op ‘Rock Werchter’

Vorige week kondigde de organisatie van Rock Werchter de allereerste headliner aan. Toen kwamen we te weten dat Foo Fighters het festival zou afsluiten. Vandaag doet Rock Werchter er nog een naam bij. Ook Dua Lipa zal op het festival te zien zijn. Zij is de hoofdact op zaterdag 6 juli.

Het eindejaar moet nog beginnen, maar de organisatie van Rock Werchter strooit alvast met cadeaus. Na de aankondiging van de Foo Fighters – met nieuwe drummer Josh Freese – is ook de komst van zangeres Dua Lipa bekendgemaakt. Dat deed het festival via sociale media.

Dua Lipa

Zangeres Dua Lipa is al langer een grote naam in de popscene. Ze brak in 2017 wereldwijd door met New Rules en haar debuutalbum ‘Dua Lipa’ en is sindsdien niet meer uit de hitlijsten weg te denken. Denk maar aan One Kiss uit 2018 en Levitating uit 2020. Ook haar tweede album Future Nostalgia uit 2020 heeft de zangeres nog meer op de kaart gezet.

Haar grootste hits van de laatste twee jaar zijn dan weer Cold Heart uit 2022 in samenwerking met Elton John én natuurlijk Dance The Night uit de bioscoophit Barbie. Daar komen zonder twijfel nog wel enkele hits bij. De zangeres heeft namelijk vorige week nog een nieuwe single gedropt met de naam Houdini en ook een nieuw album lijkt er dus aan te komen.

Rock Werchter 2024

De laatste jaren stond Dua Lipa al verschillende keren in ons land. Toch is het ondertussen al van mei 2022 geleden. Daar komt komende zomer dus verandering in. De Britse zangeres is namelijk aangekondigd als headliner voor zaterdag 6 juli 2024.

Dat is op een andere dag dan de eerder aangekondigde Foo Fighters, die het festival op zondag 7 juli afsluiten. Welke artiesten er dan wel nog zullen bijkomen op de affiche van zaterdag, valt af te wachten.

Meer info over Rock Werchter 2024 vind je op de site.

Meer
Lees meer...