‘Liefde voor Muziek’: Luister hier naar de cover van Dua Lipa door K3

Het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek gaat vanavond van start op VTM. Daarin krijgen we zeven artiesten te zien die elkaars muziek zullen coveren. K3 is daarbij als eerste aan de beurt en dat wil zeggen dat zij ook meteen zelf een cover naar keuze mogen brengen. Marthe, Julia en Hanne kozen daarbij voor Levitating van Dua Lipa, dat voor de gelegenheid is omgetoverd tot Kinderhart.

Sinds 2015 waren al acht seizoenen van Liefde voor Muziek te zien op VTM. Dat wil zeggen dat de voorbije jaren al 55 artiesten, duo’s of groepen de revue passeerden. Zij zorgden voor heel wat verrassende covers, die doorheen de jaren meermaals een heuse hit opleverden.

K3

Het negende seizoen van het succesvolle programma gaat morgen, op dinsdag 4 april, van start op VTM. Daarin krijgen we DAAN, Günther Neefs, Jaap Reesema, K3, Metejoor, Portland en Stef Bos te zien. De eerste aflevering van dat nieuwe seizoen draait rond K3. Daarvan weten we al welke nummers er gecoverd zullen worden. Het gaat om De Drie Biggetjes, Oma’s aan De Top, Mijn Held, Waterval, Verliefd en 10.000 Luchtballonnen.

Levitating van Dua Lipa

Daarna mogen Hanne, Julia en Marthe van K3 de aflevering afsluiten met een zelfgekozen cover. Het resultaat daarvan kan je nu al in avant-première beluisteren in een video die VTM zojuist deelde. “Het was moeilijk om te kiezen, want we zijn met drie. Hoe vind je een nummer dat voor ons drie passend is én geen K3 is? We vonden het een mooi idee om aan onze vaste tekst- en muziekschrijver te vragen welk nummer ze heel graag voor K3 hadden willen maken”, legt Julia uit over hun nummerkeuze.

De keuze viel daarbij uiteindelijk uit Levitating van Dua Lipa. Dat wordt door K3 gebracht in het Nederlands als het dansbare Kinderhart.

Luister hier naar de cover van K3 uit Liefde voor Muziek:

Liefde voor Muziek is vanaf dinsdag 4 april wekelijks om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...