Left Right
scrollTop top

K3 lost videoclip ‘Waterval’ met Julia


Waterval K3
© Studio 100

De videoclip van Waterval, de nieuwste single van K3, is uit. In de videoclip krijgen we voor de eerste keer de nieuwe K3 te zien met Hanne, Marthe en Julia. De videoclip is superkleurrijk, vrolijk en eenvoudig, waardoor de meisjes vooral kunnen stralen.

“Onze liefde is een waterval, een waterval, hééééé hooooo!” Het nummer zit waarschijnlijk al een week (of al sinds de bootcamp-aflevering van K2 zoekt K3) onafgebroken in je hoofd, maar nu heeft Waterval ook een kleurrijke videoclip, waarin we de nieuwe bezetting van K3 voor het eerst samen aan het werk zien.

Waterval

Tijdens de finale van K2 zoekt K3 kregen we al enkele beelden van de opnames van de videoclip van Waterval te zien. Maar nu is de volledige clip er. Daarin zien we voor de eerste keer de nieuwe bezetting van K3 samen aan het werk, aangezien hun eerste optreden op het einde van de finale van K2 zoekt K3 gebeurde met Marthe op een scherm.

De videoclip van Waterval heeft geen waterval, unicorns of dolfijnen, maar wel een zwembad vol paarse ballen, kleurrijke kamers en – uiteraard – de nieuwe regenboogjurkjes. De kamers uit de clip kan je ook zelf gaan ontdekken in de K3 Bootcamp op de Meir in Antwerpen. Tickets voor die bootcamp zijn te koop op de website van de Studio 100 Story Studio.

Vanaf morgen, 4 december 2021, kan je op VTM en VTM GO kijken naar de minireeks K3, een nieuw begin. In drie afleveringen zullen we daarbij te zien krijgen hoe de eerste dagen van Julia in K3 verliepen.

Bekijk hier de videoclip van Waterval van K3:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…