“Fully Conscious Baby” scoort brand deal bij Four Seasons Orlando

Wie de afgelopen dagen op TikTok zat, kon waarschijnlijk niet naast een specifieke baby kijken. De kleine Kate kreeg na een korte video de bijnaam “Fully Conscious Baby” door haar opvallend volwassen reactie op de vraag of ze naar het hotel Four Seasons Orlando wilde gaan. De populariteit van de baby ontging ook Four Seasons Orlando zelf niet, waardoor Kate samen met haar familie een deal scoorde met het hotel.

De nieuwste virale hit op TikTok heet “Fully Conscious Baby“. Het gaat om de kleine Kate, die wel heel enthousiast is over een bezoekje aan het hotel Four Seasons Orlando. En nu is ze de nieuwe ambassadeur van het hotel.

Fully Conscious Baby

Het verhaal van “Fully Conscious Baby” begon op 16 mei 2024. Toen deelde Stefanie O’Brien een video op TikTok waarin ze aan haar nichtjes vroeg of wie er naar de Four Seasons Orlando, een hotel bij het lokale Disneypark, wilde gaan. De twee meisjes reageerden enthousiast, maar volgens veel TikTokkers was vooral de reactie van de amper 1 jaar oude Kate bijzonder. Zij stak namelijk haar vinger op en zei: “Me!“. Veel mensen zagen in deze volwassen reactie van Kate het bewijs dat ze zich helemaal bewust was van haar omgeving en de vraag, waardoor ze dus de naam “Fully Conscious Baby” kreeg.

De originele video werd al meer dan 57 miljoen keer bekeken en kreeg ook al meer dan 7 miljoen likes. Maar er zijn ook heel wat parodieën gemaakt op de video, die ook al miljoenen views verzamelden. Het gaat om parodieën waarbij mensen de situatie naspelen, maar ook mensen die Kate een sophisticated voice-over geven. Daarnaast zijn er ook heel wat mensen die, al dan niet vanuit hun expertise, oordelen dat Kate wel degelijk heel volwassen reageerde voor haar leeftijd.

Bekijk hier de originele video op TikTok:

@sobrizzle If the @Four Seasons Hotels ♬ original sound – Stefanie O’Brien

Bekijk hier enkele hilarische parodieën:

@tulsawomenshealthcare ME!! ☝️#fyp #foryou #fourseasons #fourseasonsorlando #tulsawomenshealthcare #fullyconsciousbaby #wednesday #funny #officehumor #t #tiktok #baby #foryoupage #obgyn #tulsa ♬ original sound – Stefanie O’Brien
@charlieblystad #fourseasonsorlando #babytiktok @Stefanie ♬ original sound – Charlie Blystad

Tripje naar Four Seasons Orlando

Vorige week deelde het officiële TikTok-account van Four Seasons al een korte video van “Fully Conscious Baby“. Het ging om een stitch van de originele video, met de tekst: “Wie wil onze nieuwste ambassadeur verwelkomen?”. Vervolgens zien we enkele medewerkers van het hotel enthousiast “ME!” roepen. Op zaterdag verscheen er dan een nieuwe video op het account. Daarin zien we hoe Kate samen met haar familie geniet van een verblijf in het hotel. In de caption schreef Four Seasons Orlando: “Fully conscious and utterly fabulous at Four Seasons Orlando“. Waarmee het verwijst naar de bijnaam van Kate.

In de video krijgen we te zien hoe Kate hartelijk verwelkomd wordt in het hotel en zelfs een schattig blauw jurkje en een tiara krijgt. We zien hoe ze geniet van een lekkere pasta en in het zwembad dobbert. Op het einde van de video verschijnt de boodschap: “Where to next?“, waardoor we kunnen vermoeden dat Kate nog naar andere locaties van Four Seasons zal mogen reizen in de toekomst.

De video werd in sneltempo de best bekeken video op het account van Four Seasons Orlando, dus ook voor de hotelketen is de virale “Fully Conscious Baby” een succes.

Bekijk hier de video van Four Seasons Orlando:

@fourseasons Fully conscious and utterly fabulous at Four Seasons Orlando. 👑 #LoveFourSeasons #LuxuryTravel #FamilyTravel #FourSeasonsOrlando #FullyConsciousBaby ♬ MILLION DOLLAR BABY (VHS) – Tommy Richman

Ook tante Stefanie deelde een video van de ervaring in Four Seasons Orlando:

@sobrizzle She likes it here 💅☝️ @Four Seasons Hotels #FourSeasonsBaby #FourSeasonsOrlando ♬ Fancy – Iggy Azalea
Meer
Lees meer...