Left Right
scrollTop top

Eerste ‘Game of Thrones’ baby op komst: Rose Leslie en Kit Harington in verwachting


Game of Thrones Jon Ygritte
© Game of Thrones

Geweldig nieuws uit Westeros, want Rose Leslie en Kit Harington, Ygritte en Jon Snow uit Game of Thrones, zijn in verwachting van hun eerste kindje samen. Rose en Kit leerden elkaar kennen op de set van de HBO-reeks en vormen nu al meer dan acht jaar een koppel.

Het is niet allemaal kommer en kwel in de wereld van Game of Thrones, want acteurs Rose Leslie en Kit Harington hebben geweldig nieuws te delen. Het koppel verwacht namelijk hun eerste kindje samen.

Rose Leslie en Kit Harington

Jon Ygritte Game of Thrones
Giphy

Rose Leslie en Kit Harington leerden elkaar kennen op de set van Game of Thrones waar ze het koppel Ygritte en Jon Snow speelden. Jon liet zijn oog vallen op de mooie wildling en al snel ontstond er een ongewone maar heel mooie romance. En die bleef niet alleen op het scherm. Hoewel de romance tussen Ygritte en Jon abrupt tot een einde kwam door (klein ettertje) Ollie, ging het Rose en Kit in het echte leven toch iets meer voor de wind.

In 2012 ontstonden de eerste geruchten over de relatie van Jon en Rose. Zes jaar later, in 2018, stapte het koppel in het huwelijksbootje. En nog eens drie jaar later is daar het babynieuws.

Zwangerschapsfoto’s

Rose Leslie maakte haar zwangerschap bekend in een fotoshoot voor Make Magazine. Daarin poseert ze trots met haar bolle buikje. Bij de foto’s, die Ursula Lake, de oprichtster van Make Magazine deelde op Instagram, staat het volgende te lezen: “Het is een speciale shoot waaraan enkel vrouwen meewerkten om Rose te fotograferen tijdens deze prachtige periode waarin ze zich voor de eerste keer klaarmaakt voor het leven als moeder.”

Het is zowel voor Rose als voor Kit het eerste kind. Het koppel wist de zwangerschap lang geheim te houden omdat ze allebei niet te vinden zijn op sociale media en door de coronapandemie natuurlijk ook minder voor de ogen van paparazzi te vinden waren.

Bekijk hier de foto’s van Rose Leslie voor Make Magazine:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update