‘Game of Thrones’ blundert met Starbucks-beker in beeld

‘Game of Thrones’ blundert met Starbucks-beker in beeld

Zelfs een grote reeks als ‘Game of Thrones’ is niet veilig voor domme foutjes in de montage. Zo sloop er in de laatste aflevering een klein foutje. In een shot was namelijk een beker van Starbucks te zien. In eender welke andere reeks had dat waarschijnlijk niet eens zo vreemd geweest, maar in een reeks die zich afspeelt in een fictieve middeleeuwse setting springt zo’n beker natuurlijk wel in het oog. 

Fouten in de montage, het kan elke reeks overkomen. Maar als het gebeurt in een reeks waar twee jaar aan gewerkt is, dan is dat toch wel opmerkelijk te noemen. In de laatste aflevering van Game of Thrones is zo een foutje geslopen, dat al snel opgemerkt werd door fans.

Starbucksbeker

In de laatste aflevering van Game of Thrones genoot iedereen van een drankje in het kasteel van Winterfell. Er wordt voornamelijk bier gedronken, maar iemand koos voor een heel ander drankje. Op de tafel in Game of Thrones is duidelijk een koffiebeker van Starbucks te zien. Dat in schril contrast met de hoorn waar Tormund op dat moment uit aan het drinken is.

Tenzij Bran zich even naar de toekomst verplaatste en daarbij een bezoekje heeft gebracht aan de lokale Starbucks en dan met die beker in z’n handen is teruggekeerd, gaat het hier dus om een fout. Waarschijnlijk heeft een van de acteurs of medewerkers van de reeks zijn of haar Starbucksbeker vergeten op de tafel en heeft niemand dat in de montage opgemerkt.

Game of Thrones is op dit moment bezig aan het laatste seizoen, waarvan er nog twee afleveringen volgen. Bekijk hier alvast de trailer voor aflevering 5.

Gesponsorde artikelen