‘Gestrand op Honeymoon Island’: Laatste avond voor Josephine-Charlotte en Sidi

Het is tijd voor de laatste avond op Gestrand op Honeymoon Island. Van de vier koppels hebben er drie het volledig avontuur volgehouden, al hing dat voor Sidi en Josephine-Charlotte vaak aan een zijden draadje. Om hun doorzettingsvermogen te vieren, verbranden ze symbolisch de gele vlag in hun laatste kampvuur.

In het tweede seizoen van Gestrand op Honeymoon Island maakten we de voorbije weken kennis met de vier koppels die dit jaar de zware uitdaging uitgaan. Zij stapten met elkaar in het huwelijksbootje zonder elkaar te kennen en werden meteen daarna op een onbewoond eiland gedropt voor drie weken.

Sidi en Josephine-Charlotte

Na drie weken zit het avontuur van de koppels die nog op het eiland zitten er bijna op. Josephine-Charlotte en Sidi hebben er de afgelopen tijd meermaals aan gedacht om vroeger te stoppen. Dat konden ze doen door een gele vlag omhoog te hangen. Uiteindelijk hebben ze doorgezet en dus is het tijd om die gele vlag symbolisch in het vuur te gooien.

Het mag duidelijk zijn dat de twee – ondanks wat moeilijkheden – naar elkaar zijn toegegroeid. Toch is het afwachten of ze als getrouwd koppel of als vrienden het eiland zullen verlaten. “Ik vind het heel moeilijk om te zeggen of hij een ‘ja’ zal geven of dat het bij vrienden zal blijven. Zo hard kan ik nog geen hoogte krijgen van hem, het is nog een raadseltje”, blikt Josephine-Charlotte vooruit op het beslissingsmoment.

Gestrand op Honeymoon Island is iedere maandag om 21.55 uur te zien op VTM 2 en VTM GO.

Meer
Lees meer...