Left Right
scrollTop top

‘Glee’ gebruikte paspoppen als publiek


Glee
© Glee

Nu de afleveringen van Glee te vinden zijn op Netflix, is het mogelijk om alle afleveringen extra aandachtig te bekijken. En zo durven er al eens lijken uit de kast te vallen, of moeten we hier zeggen: paspoppen?

Het is voor televisiemakers niet altijd even makkelijk om voldoende figuranten te vinden. Zeker wanneer je een volledige zaal voor een optreden moet vullen. De makers van Glee hadden daar een slimme oplossing voor gevonden, maar die komt nu aan het licht.

Paspoppen

Tiktokker @kellysipos was naar Glee aan het kijken toen ze iets eigenaardigs opmerkte in het publiek. Naast enthousiaste mensen zaten er ook iets minder beweeglijke individuen in het publiek.

Glee paspoppen
Glee

Wie Glee enkel op televisie heeft gezien, had het waarschijnlijk nooit gemerkt want het publiek komt maar heel even in beeld. Maar doordat je de reeks nu naar hartelust kan pauzeren, vallen zo’n dingen wel op. Zo kan je zien dat niet iedereen in het publiek even enthousiast is. Meer nog, sommige “mensen” zitten stokstijf in het publiek. En da’s niet omdat ze het optreden niet interessant vinden, maar wel omdat het simpelweg paspoppen zijn.

@kellysipos deelde het fragment op TikTok waar het ondertussen al meer dan een half miljoen keer bekeken werd.

Bekijk hier de Tiktok:

@kellysipos

THIS NEEDS TO BE SEEN. IM TERRIFIED. RYAN MURPHY EXPLAIN. ##foryou ##viral ##glee

♬ original sound – kellysipos

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…