‘Goed Gespeeld!’, waarin de meest veelzijdige sportclub wordt gezocht, vanaf volgende maand te zien

Vanaf 13 mei komt Siska Schoeters met een nieuw programma voor VRT 1. In het nieuwe Goed gespeeld! nemen vier sportieve duo’s het tegen elkaar op in hun vier verschillende sporttakken.

Komende zomer wordt weer een sportzomer om U tegen te zeggen. Met zowel het EK voetbal als de Ronde van Frankrijk en de Olympische Spelen op de planning, kan elke fan genieten van dagelijkse sport. Om die sportzomer in te zetten, komt VRT 1 vanaf volgende maand met Goed Gespeeld!

Sportclubs

Elke dag nodigt één duo de andere drie teams uit in hun sportclub, waar ze hun sport aanleren, de club laten zien en het uiteindelijk tegen elkaar opnemen in een proef. Van padel tot onderwaterhockey, van BMX tot golf, van frisbee tot rugby: de sportclubs en de kijkers krijgen niet enkel een inkijk in elkaar sport, maar ook in elkaars voorzieningen.

Omdat de thuisploeg het in de eigen sport te makkelijk zou hebben om de andere duo’s te verslaan, krijgt die een nadeel in de vorm van een BV: een Beperkende Vlaming. Die BV vervangt een van de twee spelers van de thuisploeg tijdens de proef. Elke weekwinnaar wint een heleboel sportmaterialen én twee tickets voor de Olympische Spelen in Parijs, geschonken door Sport Vlaanderen. Maar de verliezers van Goed Gespeeld! gaan niet met lege handen naar huis, want ook zij krijgen een waardebon voor sportmaterialen. 

Goed Gespeeld! is vanaf 13 mei elke maandag te zien op VRT 1.

Meer
Lees meer...