VRT 1 komt met nieuwe comedy op zaterdag: ‘Groeien & Bloeien’ gaat volgende week van start

Een nieuwe comedyreeks op zaterdag, dat is wat VRT 1 zijn kijkers vanaf volgende week wil bieden. In Groeien & Bloeien zien we hoe de eigenaars en werknemers van het tuincentrum hun uiterste best doen om de winkel te redden van de ondergang. In de cast zijn heel wat bekende namen alvast van de partij.

Het is ondertussen alweer een tijdje geleden dat zaterdagavond garant stond voor een nieuwe aflevering van FC De Kampioenen. Hoewel de herhalingen daarvan nog steeds goed scoren, vond VRT toch dat het tijd was voor een nieuwe speler op de markt. Vanaf zaterdag 16 maart is Groeien & Bloeien te zien. Een humoristische reeks over het reilen en zeilen in een tuinwinkel.

Groeien & Bloeien

In de nieuwe reeks runnen Silke (Anouck Luyten) en Klaas (Francisco Schuster) samen met hun vader Frank (Ben Segers) het lokale tuincentrum in Rektem. Het is een echte familiezaak, maar het plotse vertrek van moeder Ingrid heeft een gat geslagen in het gezin én in het bedrijf. De familie probeert met veel liefde de zaak recht te houden, al hebben ze alle drie vaak een andere mening over de juiste aanpak.

Hun sterke band en het bestaan van de winkel komt in gevaar wanneer Frank te weten komt dat er een nieuwe moderne tuinwinkel in de buurt komt. Vanaf dat moment staan alle riemen ongelooflijk gespannen. Samen met boekhoudster Annemie (Goele Derick), Silkes verloofde Sven (Andrew Van Ostade) en Clio (Maïmouna Badjie), de nieuwe werkkracht die de zaak ook online op de kaart moet zetten, probeert het gezin het bedrijf terug op de rails te krijgen.

Groeien & Bloeien is vanaf 16 maart elke zaterdag te zien op VRT 1.

Meer
Lees meer...