‘James De Musical’ toont nooit vertoonde beelden van ‘F.C. De Kampioenen’

James De Musical draait deze week om een wel heel bijzondere gast. James Cooke heeft namelijk de volledige cast van het iconische programma F.C. De Kampioenen op bezoek. En daarbij horen ook beelden van een nooit eerder vertoonde proefopname van het programma.

Na Tom Waes, Metejoor en Maaike Cafmeyer is het deze week in James De Musical tijd voor de cast van F.C. De Kampioenen om in de spotlights te staan. Donderdagavond op Play4 krijgt James Cooke namelijk Marijn Devalck (Balthasar Boma), Danni Heylen (Pascale De Backer), Loes Van den Heuvel (Carmen Waterslaeghers), Ann Tuts (Doortje Van Hoeck), An Swartenbroekx (Bieke Crucke), Herman Verbruggen (Marc Vertongen), Ben Rottiers (Pol De Tremmerie), Tuur De Weert (Maurice de Praetere), Machteld Timmermans (Goedele Decocq), Niels Destadsbader (Ronald Decocq) en Jaak Van Assche (Fernand Costermans) op bezoek.

F.C. De Kampioenen

Zij zullen daar terugblikken op F.C. De Kampioenen, een programma dat begon in 1990, liep tot 2011 en nog steeds heel regelmatig te zien is in herhalingen op de openbare omroep.

James Cooke zou James Cooke niet zijn moest hij geen unieke beelden gevonden hebben om zijn gasten mee te verrassen. Zo kwam hij eerder dit seizoen al op de proppen met beelden van de proefopname van Tomtesterom en nu doet hij hetzelfde met de proefopname van F.C. De Kampioenen. “Het was een krot”, “Er was een cameraman, maar die was ook een beetje beschimmeld” en “Het was een opnameleider met een huisvideocamera” zijn maar enkele uitspraken om de omstandigheden in 1989 te beschrijven.

Bekijk hier het fragment uit James De Musical:

James De Musical is elke donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...