‘James De Musical’: James Cooke verrast Tom Waes met heel wat baby- en kindervideo’s

Het nieuwe seizoen van James De Musical gaat deze week van start. De eerste gast daarbij is Tom Waes. De populaire televisiemaker wordt tijdens zijn uitzending alvast door host James Cooke verrast op enkele gedigitaliseerde baby- en kindervideo’s.

Dat er een derde seizoen van James De Musical zou komen, is al een tijdje bekend. Het tweede seizoen ging al meer dan een jaar geleden van start en dus wordt er vol spanning uitgekeken naar nieuwe afleveringen. Nu weten we ook wanneer die eraan komen. Vanaf donderdag 11 januari 2024 kan je namelijk opnieuw op Play4 terecht voor meer musicals van bekende Vlamingen.

Afgelopen zomer kwamen we al de gastenlijst van het derde seizoen van James De Musical te weten. Daarop prijkt televisiemaker Tom Waes, actrice Maaike Cafmeyer, ondernemer Marc Coucke, dj Regi, zanger Metejoor en de volledige cast van F.C. De Kampioenen. Zij zullen allemaal plaatsnemen in de zetel bij James Cooke en een musical over hun leven en hun carrière voorgeschoteld krijgen.

Tom Waes

Televisiemaker Tom Waes is komende donderdag de eerste gast van het nieuwe seizoen van James De Musical. Voor hij bekend werd op televisie had Tom Waes er al een heel uiteenlopende carrière opzitten. Zo werkte hij enkele jaren als diepzeeduiker op booreilanden en was hij ook actief als portier in een Antwerpse discotheek.

Daarna schakelde hij over op televisiewerk. Daarin was hij eerst actief als acteur en als sidekick in verschillende programma’s. Later kreeg hij heel wat eigen programma’s, die telkens een kijkcijferkanon bleken.

Bekijk hier het fragment uit James De Musical met Tom Waes:

Het derde seizoen van James De Musical gaat van start op donderdag 11 januari 2024 op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...