‘James De Musical’ haalt nooit vertoonde beelden van ‘Tomtesterom’ naar boven

Tom Waes is deze week de eerste gast van het nieuwe, derde seizoen van James De Musical. De 55-jarige Antwerpenaar heeft er al een lange en uitgebreide televisiecarrière opzitten en dus is er genoeg materiaal om een musical van te maken. Een van die zaken die aan bod komen, is het programma Tomtesterom en daarvan krijgen we nooit eerder vertoonde beelden te zien.

Dat er een derde seizoen van James De Musical zou komen, is al een tijdje bekend. Het tweede seizoen ging al meer dan een jaar geleden van start en dus wordt er vol spanning uitgekeken naar nieuwe afleveringen. Nu weten we ook wanneer die eraan komen. Vanaf donderdag 11 januari 2024 kan je namelijk opnieuw op Play4 terecht voor meer musicals van bekende Vlamingen.

Afgelopen zomer kwamen we al de gastenlijst van het derde seizoen van James De Musical te weten. Daarop prijkt televisiemaker Tom Waes, actrice Maaike Cafmeyer, ondernemer Marc Coucke, dj Regi, zanger Metejoor en de volledige cast van F.C. De Kampioenen. Zij zullen allemaal plaatsnemen in de zetel bij James Cooke en een musical over hun leven en hun carrière voorgeschoteld krijgen.

Tom Waes

Televisiemaker Tom Waes is komende donderdag de eerste gast van het nieuwe seizoen van James De Musical. Hij krijg van James Cooke uiteraard heel wat verrassingen voorgeschoteld. Zo zagen we in een eerdere preview al hoe James baby- en kindervideo’s van zijn gast had laten digitaliseren.

Maar ook van later in het leven van Tom Waes krijgen we nooit eerder vertoonde beelden. Goede vriend Tim Van Aelst komt namelijk langs en hij heeft beelden mee van de testaflevering van Tomtesterom.

Bekijk hier fragment uit James De Musical hier:

Het derde seizoen van James De Musical gaat van start op donderdag 11 januari 2024 op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...