‘James De Musical’: Metejoor denkt emotioneel terug aan overleden vriend Tim

Metejoor is donderdag de tweede gast in het nieuwe seizoen van James De Musical. Zoals altijd worden tijdens die aflevering heel wat mooie herinneringen naar boven gehaald, maar is er ook tijd voor emoties. Bij Metejoor komen die naar boven als hij spreekt over Tim, een goede vriend die hij verloor aan zelfdoding.

Op Play4 is vorige week het nieuwe en ondertussen al derde seizoen van James De Musical van start gegaan. De gasten zijn deze keer televisiemaker Tom Waes, actrice Maaike Cafmeyer, ondernemer Marc Coucke, dj Regi, zanger Metejoor en de volledige cast van F.C. De Kampioenen. Zij zullen allemaal plaatsnemen in de zetel bij James Cooke en een musical over hun leven en hun carrière voorgeschoteld krijgen op het podium van NTGent in Gent.

Tim

Na Tom Waes vorige week is het komende donderdag dus aan Joris van Rossem, beter bekend als Metejoor. Die spreekt met James Cooke over de hoogtepunten én dieptepunten van zijn leven. Onder die laatste categorie valt ook het overlijden van goede vriend Tim in 2016.

Hoewel die dood uiteraard nog veel emoties oproept, houdt Metejoor toch ook mooie herinneringen over aan Tim. “Wij hadden een beetje een machocultuur in onze groep, maar Tim was degene die altijd wou knuffelen. Na zijn dood is onze groep dan ook veranderd. Als er iets is, praat er alstublieft over”, besluit Metejoor.

Bekijk hier het fragment uit James De Musical:

Het derde seizoen van James De Musical is elke donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en GoPlay.

Wie met vragen zit over zelfdoding, of nood heeft aan een gesprek, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de site www.zelfmoord1813.be.

Meer
Lees meer...