‘James De Musical’: James Cooke neemt zijn eerste gast Tom Waes beet

Het derde seizoen van James De Musical is donderdagavond van start gegaan op Play4 met als eerste gast televisiemaker Tom Waes. Daarbij hoorden heel wat emotionele momenten, maar kon er ook gelachen worden. Voor dat laatste zorgde onder andere een schitterend verborgen camera-moment.

Op Play4 is afgelopen donderdag het nieuwe en ondertussen al derde seizoen van James De Musical van start. De gasten zijn deze keer televisiemaker Tom Waes, actrice Maaike Cafmeyer, ondernemer Marc Coucke, dj Regi, zanger Metejoor en de volledige cast van F.C. De Kampioenen. Zij zullen allemaal plaatsnemen in de zetel bij James Cooke en een musical over hun leven en hun carrière voorgeschoteld krijgen op het podium van NTGent in Gent.

Tom Waes

De eerste gast van dat nieuwe seizoen was dus Tom Waes (55). Van hem kregen we op voorhand al enkele scènes uit James De Musical te zien. Zo verraste James Cooke zijn gast met enkele baby- en kindervideo’s die hij had laten digitaliseren. Daarnaast dook er ook een vergeten proefopname op van Tomtesterom, en zagen we tranen bij de ouders van Tom Waes.

Maar James Cooke had tijdens zijn programma nog iets in petto. Hij had met goede vriend Tim Van Aelst namelijk een valse stemopname voor de Duitse televisie georganiseerd. Daarbij moest Tom Waes met de hulp van taalcoach Filip Peeters een Duitse trailer inspreken. James Cooke, Tim Van Aelst en Filip Peeters stelden daarbij het weinige geduld dat Tom Waes heeft serieus op de proef.

Bekijk hier het fragment van James De Musical:

Het derde seizoen van James De Musical is elke donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...