‘James De Musical’: Ouders van Tom Waes in tranen

Tom Waes bijt vanavond, donderdag 11 januari, de spits af in het derde seizoen van James De Musical. Daarbij gaat het uiteraard over zijn vele successen, maar ook over wat moeilijkere momenten in zijn leven. En dat zorgt ervoor dat zijn ouders in tranen toekijken naar hun zoon.

Op Play4 gaat vanavond, donderdag 11 januari, het nieuwe en ondertussen al derde seizoen van James De Musical van start. De gasten zijn deze keer televisiemaker Tom Waes, actrice Maaike Cafmeyer, ondernemer Marc Coucke, dj Regi, zanger Metejoor en de volledige cast van F.C. De Kampioenen. Zij zullen allemaal plaatsnemen in de zetel bij James Cooke en een musical over hun leven en hun carrière voorgeschoteld krijgen op het podium van NTGent in Gent.

Tom Waes

De eerste gast van dat nieuwe seizoen is dus Tom Waes (55). Die is ondertussen uiteraard vooral bekend als acteur en een zeer succesvolle televisiemaker, met programma’s zoals Tomtesterom, Reizen Waes, Wauters vs. Waes en Kamp Waes. Maar voor die televisiecarrière had hij er al een heel diverse loopbaan opzitten. Zo besliste Tom Waes om op jonge leeftijd het huis te verlaten en ging hij eerst aan de slag als portier in Café d’Anvers. Later werkte hij ook enkele jaren als diepzeeduiker op booreilanden.

Het is een terugblik naar die jonge jaren die de ouders van Tom Waes tot tranen brengt. Hun zoon was het als prille twintiger namelijk beu om volgens de regels van zijn ouders te leven en besloot dan maar om het huis te verlaten. Na die beslissing had hij meer dan een jaar geen contact met zijn ouders, iets waar zij nu een videoboodschap over gemaakt hebben voor hun zoon.

Bekijk hier fragment uit James De Musical hier:

Het derde seizoen van James De Musical gaat van start op donderdag 11 januari 2024 op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...