‘James De Musical’: Maaike krijgt origineel jurkje van Wendy uit theaterstuk Peter Pan cadeau

Zonet was het alweer tijd voor de derde aflevering van het derde seizoen van James De Musical. Daarin was actrice Maaike Cafmeyer te gast. En die kreeg de ene na de andere verrassing voorgeschoteld. Een van die verrassingen kwam er in de vorm van een wel heel speciaal jurkje uit een oude theaterproductie van Peter Pan.

Na Tom Waes en Metejoor was het deze week aan Maaike Cafmeyer bij James De Musical. Zij zag zonet haar leven samengevat in vijf musicalscènes. Ook tussendoor werd de actrice aangenaam verrast. Nadat ze een persoonlijke boodschap ontving van haar jeugdidool Erik Estrada uit de televisiereeks CHiPs, kreeg ze ook nog een speciaal cadeau.

Na Maaike Cafmeyer zullen ook ondernemer Marc Coucke, dj Regi en de volledige cast van F.C. De Kampioenen nog te zien zijn in de volgende afleveringen.

Jurkje van Wendy

Tijdens de uitzending praatten Maaike en presentator James Cooke over wat voor projecten de actrice allemaal al had gedaan of had willen doen. Daarbij hoorde ook de productie Peter Pan die ooit lang in het NTGent speelde, het theater waar ook de opnames van James De Musical plaatsvinden. En dat zorgde voor een unieke verrassing.

Actrice Maaike Cafmeyer droomde er namelijk altijd van om de rol van Wendy Darlin te mogen spelen, het jonge meisje uit Peter Pan. Dat is er uiteindelijk nooit van gekomen, maar samen met het theater heeft James ervoor gezorgd dat de actrice toch het originele jurkje van Wendy uit de productie mee naar huis krijgt. Dat zorgde alvast voor een geëmotioneerde reactie én een grappig moment tussen presentator James en de opnameleidster.

Bekijk het fragment hier.

James De Musical is elke donderdag om 21.15 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...