Maaike Cafmeyer krijgt persoonlijke boodschap van jeugdidool in ‘James De Musical’

Deze week is het bij James De Musical alweer tijd voor de derde aflevering. Daarin krijgen we een musical te zien over het leven van Maaike Cafmeyer. Daarbij praat de actrice ook over series en acteurs waar ze vroeger fan van was. Een van die acteurs is Erik Estrada, die voor Maaike zelfs een persoonlijke boodschap opnam.

Na Tom Waes en Metejoor is het deze week aan Maaike Cafmeyer bij James De Musical. Zij zal haar leven voorbij zien komen aan de hand van vijf musicalscènes op vijf bekende songs. Ook tussendoor wordt de actrice aangenaam verrast.

Na Maaike Cafmeyer zullen ook ondernemer Marc Coucke, dj Regi en de volledige cast van F.C. De Kampioenen nog te zien zijn in de volgende afleveringen.

Maaike Cafmeyer

Samen met haar zus en nichtjes speelde Maaike Cafmeyer vroeger de televisieserie CHiPs na. “Ik was een beetje verliefd op Erik Estrada”, vertelt Maaike. En James De Musical zou James De Musical niet zijn zonder een videoboodschap van de enige echte Erik Estrada.

Maaike is alvast onder de indruk. “Dat meen je niet”, reageert ze. Ondertussen wenst Estrada haar een fijne tijd bij haar eigen musical en vertelt hij blij te zijn om te horen dat ze vroeger zo’n grote fan was. Afsluiten doet hij met een “I love you“. De toon lijkt alvast gezet.

Bekijk het fragment hier of via deze link:

James De Musical is elke donderdag om 21.15 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...