Left Right
scrollTop top

Goed nieuws voor de Glee-fans: Gleeks Lea Michele en Darren Criss gaan samen op tournee!


Goed nieuws voor de Glee-fans: Gleeks Lea Michele en Darren Criss gaan samen op tournee!

De Glee-acteurs Lea Michele (Rachel) en Darren Criss (Blaine) hebben aangekondigd dat ze deze zomer samen op tournee gaan. Op verschillende locaties in Noord-Amerika verwennen ze het publiek met Broadway-favorieten, eigen nummers en uiteraard … Glee-nummers! 

Je kan wel van een kleine reünie spreken, want twee leden van de Glee club gaan samen op tournee. Lea Michele en Darren Criss treden deze zomer op in Noord-Amerika. Via een YouTube-video kondigden ze hun LM/DC tour aan. Op 30 mei start hun eerste concert in Nashville en ze eindigen in Toronto op 10 juni.

Bekijk hieronder de video!

“Tijdens onze optredens hebben we altijd zoveel plezier gehad samen, dus het is hoog tijd dat we samen op tournee gaan,” zeiden Lea en Darren, volgens Entertainment Weekly. Beiden hebben dan ook veel samengewerkt in het verleden. Sinds Glee in 2015 eindigde zijn de twee acteurs beginnen samenwerken met de maker van de show, Ryan Murphy.

Verdere carrière

Lea Michele speelde na Glee
Hester Ulrich in twee seizoenen van de Amerikaanse horror-komedie Scream Queens. Darren Criss heeft ook niet stilgezeten. Hij haalde zijn andere acteurskills boven en speelde een verrassende rol. Van de onschuldige schoolganger in Glee gaat hij naar een moordlustige rol in American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace waar hij de moordenaar Andrew Cunanan speelt.

Volledige Glee-reünie?

Ben je niet tevreden met een tweeledige reünie? Dan hebben we misschien nog goed nieuws. Er is namelijk nog hoop dat de hele Glee club samenkomt. Lea Michele sprak er vorig jaar nog over: “Ik hield ervan om Rachel Berry te spelen, ik hield van die cast. Het was zo speciaal wat we hebben gedaan met muziek en de personages. Ik vond het geweldig, ik zou het in een oogwenk doen”. Een volledige Glee reünie is dus mogelijk, maar voorlopig zal je het moeten doen met deze twee.

Epa

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…