‘Gossip Girl’-actrice Jessica Szohr (Vanessa Abrams) is zwanger

Gisteren postte de Amerikaanse actrice Jessica Szohr een foto op Instagram. Daarop was de dolgelukkige actrice te zien met een babybuikje. Als bijschrift stond er “Vol van geluk” te lezen.

https://www.instagram.com/p/CFf1nNSho-q/?utm_source=ig_web_copy_link

Ook haar vriend Brad Richardson is te zien in de foto. Beiden zijn aan het lachen van plezier terwijl de aanstaande vader naar Szohrs buik kijkt.

Reacties

Sinds maart 2019 zijn Jessica Szohr en Brad Richardson aan het daten. Richardson is een Canadese professionele ijshockeyspeler. Op dit moment speelt hij voor de Arizona Coyotes. Het koppel kreeg al snel talloze reacties op Instagram. 

Zo reageerde actrice Erin Foster met “Proficiat!!! Je gaat de beste mama zijn!” Ook Twilight-ster Ashley Greene feliciteerde de twee. “Ik ben zo blij voor jullie!”

‘Gossip Girl’

Jessica Szohr begon haar carrière al in 2003. Toen had ze enkele kleine rollen in films en tv-series. Zo was ze onder andere te zien in de films Uncle Nino, Fired Up!, Two Night Stand en Ted 2. Daarnaast kreeg ze een kleine rol in de series Drake & Josh, That’s So Raven en CSI: Miami.

In 2007 werd ze deel van de vaste cast van Gossip Girl, daar kroop ze in de huid van Vanessa Abrams. Vier seizoenen lang kreeg ze de hoofdrol in de Amerikaanse tienerdrama. In seizoen 6 kwam de actrice nog eens terug als gast.

Meer
Lees meer...