Graspop opnieuw uitgesteld: “Beter en sterker dan ooit terug in 2022!”

Graspop Metal Meeting gaat ook in 2021 niet door. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt via z’n website. “We hadden niets liever gewild dan metalheads van over de hele wereld te verwelkomen in Dessel in juni. Maar dat is helaas niet mogelijk. De veiligheid van onze bezoekers, crew en artiesten stellen we steeds voorop”, klinkt het.

De 25ste editie van Graspop Metal Meeting, die gepland stond in 2020, kan ook in 2021 niet doorgaan door de coronacrisis. Dat laat de organisatie “met veel pijn in het hart” weten via z’n officiële website. “We kijken ernaar uit om GMM beter en sterker dan ooit terug te brengen in 2022!”

Line-up?

Op de editie volgend jaar zullen zoveel mogelijk artiesten te zien zijn die ook in 2021 op het podium van Graspop zouden staan. In oktober 2020 werden nog een massa nieuwe namen aangekondigd voor GMM. Het gaat onder andere om Bullet for My Valentine, A Day to Remember en Megadeth.

Eerder waren ook al onder andere Volbeat, Korn, Amenra en Judas Priest aangekondigd. De volledige line-up voor Graspop 2022 wordt later bekendgemaakt.

Tickets?

Wie tickets gekocht heeft voor GMM 2020 of 2021 moet die niet in de vuilnisbak gooien. Al die tickets blijven namelijk geldig voor de 25ste editie van het festival. Die gaat door van 16 tot en met 19 juni 2022. “Aan iedereen die zijn ticket van 2020 naar 2021 overzette: BEDANKT!”

“Jullie loyaliteit en steun in deze donkere dagen is voor ons de drijfveer om door te blijven gaan. We komen hier samen doorheen. En we hopen dan ook jullie allemaal terug te zien in 2022 om samen de 25e editie van Graspop Metal Meeting te vieren.”

Stay metal

“We hopen nog steeds dat we jullie deze zomer kunnen laten genieten van de GMM-sfeer. Meer details volgen naarmate het jaar vordert en zodra we meer duidelijkheid hebben over de vorm van dit concept. Stay metal, stay safe & take care!”

Graspop Metal Meeting gaat door van 16 tot en met 19 juni 2022.

Meer
Lees meer...