Green Day-zanger Billie Joe zegt “shut the f*ck up” tegen zijn fans

Omdat Green Day-frontman Billie Joe Armstrong vooral druk bezig is met zijn nieuwe groep The Longshot, vroegen heel wat fans zich af of hij een punt gezet had achter Green Day. We kregen een enorm duidelijk antwoord van de 46-jarige poppunkster, maar iets vriendelijker had ook wel gekund.

“Bestaat Green Day nog wel?” Met die vraag liepen veel fans de jongste tijd rond. Het is erg stil rond de groep en er staat momenteel geen enkel optreden gepland. Frontman Billie Joe Armstrong stond daarom zijn fans te woord via Instagram Story.

“Sommigen van jullie stellen vragen over Green Day, of er iets mis is en of we uit elkaar gaan”, zei Armstrong. “Het antwoord is nee. Ik heb gewoon plezier met vrienden van mij. Ik ben wat je een muzikant noemt. Sommige mensen hebben het daar soms moeilijk mee. Dat gezegd zijnde: shut the f*ck up. Je bent een f*cking wener en ik speel muziek omdat ik dat moet. Dat is wat wij doen. Als dat je niet aanstaat, f*ck off. En als het je wel aanstaat, check ons dan want het is veel fun. Oké? Nog een prettige dag verder.”

Filmbewerking

Volgens een aantal nieuwsbronnen is de 21 Guns-band momenteel aan het sleutelen aan een filmbewerking van hun legendarische comebackplaat ‘American Idiot’ uit 2004. Dat meldt onder andere de Amerikaanse entertainmentwebsite NME. Armstrong heeft al onthuld dat ze groen licht gekregen hebben van HBO.

Het filmpje van de Green Day-frontman:

Niet de eerste keer

Het was niet de eerste keer dat Armstrong stoere praat verkoopt. Zo’n vijf jaar geleden begon hij hevig te schelden op het podium omdat een tijdsein aangaf dat hij nog maar één minuut had. Ook een sneer naar Justin Bieber ontbrak niet. Uit frustratie klopte hij zijn gitaar kapot en trok hij naar de backstage. Niet veel later liet hij zich opnemen in een ontwenningskliniek.

Meer
Lees meer...