Grote finale ‘Het Perfecte Plaatje’: Wie overtuigt in de laatste opdracht?

Na weken vol verkleedpartijen, emotionele momenten, onzekere dagen en vooral veel foto’s, is het dit weekend tijd voor de grote finale van Het Perfecte Plaatje. Daarin nemen finalisten Bie Baert en Julius Persoone het tegen elkaar op in Marokko.

Normaal staan ze voor de lens, maar voor Het Perfecte Plaatje kropen Astrid Coppens, Barbara Sarafian, Bie Baert, Filip Peeters, Ingeborg Sergeant, Joffrey Anane, Jonatan Medart en Julius Persoone voor één keer achter de lens.

Ondertussen zijn er al heel wat opdrachten de revue gepasseerd en is het programma dit weekend al toe aan zijn grote finale. Daarin staan Julius Persoone en Bie Baert lijnrecht tegenover elkaar.

Marokko

Bie en Julius konden de jury het vaakst bekoren met hun foto’s en verdienen dus een plekje in de felbegeerde finale. Zij trekken samen naar het warme Marrakech om er hun laatste kiekjes te maken. Op de vraag of er spanning heerst tussen de twee antwoordt Bie kort en bondig “Dat is een understatement”, en ook Julius is klaar en duidelijk: “Het is erop of eronder vandaag”.

In de eerste opdracht staat de Marokkaanse gastvrijheid centraal. Daarna moeten ze een samenhangend drieluik maken van de Marokkaanse architectuur waarbij ze tips krijgen van gastjurylid Ilyass Nazih. Voor de allerlaatste opdracht trekken Julius en Bie de woestijn in om er een model in typische Marokkaanse kledij te fotograferen. Degene die uiteindelijk de jury het meest overtuigt en het programma wint, krijgt zijn/haar eigen tentoonstelling in Play Zuid.

Het Perfecte Plaatje is op zaterdag om 21.15 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...