‘Het Perfecte Plaatje’: Filip Peeters houdt het niet droog tijdens nieuwe opdracht

Het is ondertussen al tijd voor de halve finale van Het Perfecte Plaatje. Daarin zijn nog drie kandidaten in de running voor de eindoverwinning. In de nieuwe opdracht staan er speciale modellen voor hen klaar: pasgeboren baby’s. Dat zorgt bij sommigen alvast voor heel wat emoties.

Normaal staan ze voor de lens, maar voor Het Perfecte Plaatje kropen Astrid Coppens, Barbara Sarafian, Bie Baert, Filip Peeters, Ingeborg Sergeant, Joffrey Anane, Jonatan Medart en Julius Persoone voor één keer achter de lens.

Ondertussen zijn er al heel wat opdrachten de revue gepasseerd en is het programma dit weekend al toe aan zijn halve finale. Daarin nemen Bie Baert, Julius Persoone en Filip Peeters het tegen elkaar op voor een plekje in de grote finale van volgende week.

Pasgeboren baby’s

Die halve finale is er eentje die wel eens op de emoties van de kandidaten zou kunnen werken. Voor de eerste opdracht trekken ze namelijk naar het Klina ziekenhuis in Brasschaat. Daar mogen ze werken met modellen die nogal onverwacht uit de hoek kunnen komen: pasgeboren baby’s.

Tijdens de opdracht werkt Bie met een model van zo’n twee dagen oud, krijgt Julius een prematuurtje van twee weken voor zijn lens en werkt Filip met de jongste van allemaal. Die laatste wordt dan ook meteen heel emotioneel als hij de baby van twee uur oud ziet.

Als tweede opdracht krijgen de halvefinalisten de opdracht om de perfecte reclamefoto te maken voor Volkswagen. Iedereen krijgt een eigen auto, model, locatie en thema waarmee ze aan de slag kunnen gaan.

Bekijk de preview hier:

Het Perfecte Plaatje is elke zaterdag om 21.15 uur te zien op Play4 en op GoPlay.

Meer
Lees meer...