“Guido Van den Bossche terug in Familie? Ik dénk het niet!”

Dat in soaps alles kan, is al lang geen geheim meer … maar dat Guido Van den Bossche na 18 jaar ineens weer zou meedoen in Familie lijkt wel heel straf. Toch doet dat gerucht al enige tijd de ronde. Nu heeft acteur Karel Deruwe voor het eerst gereageerd en hij schept eindelijk duidelijkheid.

Karel Deruwe vertrok in 1999 met slaande deuren bij Familie. Hij sprak vaak heel negatief over zijn collega-acteurs (“een hond met een hoedje kan hier een rol krijgen”) en noemde de kijkers van Familie ooit “heel erg debiel”.

Er zat voor de makers van de populaire soap dan ook niets anders op dan Guido Van den Bossche uit de serie te schrijven. Op Malta werd de zakenman vermoord door aanhangers van sekteleider Salomon en zo leek er een einde te komen aan Karel Deruwe bij Familie.

Geruchten over terugkeer

Tot er twee weken geleden ineens geruchten opdoken over een mogelijke terugkeer. De acteur zou namelijk gezien zijn bij de opnamestudio’s van Familie. Allerhande mogelijk scenario’s werden door de fans uitgedacht over wat er de afgelopen 18 jaar zou kunnen gebeurd zijn.

Maar die scenario’s mogen in de vuilbak. “Ik weet van niets en ik snap het ook niet”, reageert Karel Deruwe nu voor het eerst op de geruchten aan ShowBizzTV. Die spraken hem naar aanleiding van het theaterstuk De Tante Van Charlie waarin de acteur binnenkort te zien is. Dan toch geen mysterieuze herrijzenis van Guido Van den Bossche, of probeert Karel Deruwe ons iets wijs te maken?

Meer
Lees meer...