Left Right
scrollTop top

De haren van Guns N’ Roses-gitarist Slash op je bruidstaart? Dat kan, blijkbaar!


Slash Guns N' Roses Bruidstaart Haar
© EPA

Dat Guns N’ Roses-gitarist Slash een nogal speciaal gevoel voor stijl heeft, da’s niets nieuws. Maar nu kunnen fans van de hoge hoed dragende muzikant die stijl ook aanschaffen. De beeldjes die de bruidstaart van de excentrieke Saul Hudson sierden, zijn namelijk te koop op eBay, inclusief hoge hoed en écht haren van Slash.

Heb je er altijd al van gedroomd om op je trouwdag duidelijk te maken dat je een gigantische fan bent van Guns N’ Roses? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Op eBay is namelijk een poppetje voor op een bruidstaart verschenen, dat gitarist Slash voorstelt, inclusief hoge hoed en z’n echte haren!

Slash en Perla Ferrar …

Slash Guns N' Roses bruidstaart
eBay

Het poppetje stond in 2001 bovenop de bruidstaart van Slash en z’n echtgenote Perla Ferrar. Het mannetje draagt (zoals we van Slash gewend zijn) een hoge hoed, en het vrouwtje een echte sluier. Beide plastieken personages hebben echt haren, wat dat van het koppel zou zijn.

Na net geen 17 jaar huwelijk, gingen Slash (die in ’t echt Saul Hudson heet) en Perla Ferrar uit elkaar. De vrouw vond er dan niets beter op dan de poppetjes aan veilinghuis Julien’s Auctions te schenken. En de persoon die ze daar gekocht heeft, was duidelijk niet zo tevreden met z’n koop.

… kunnen van jou zijn!

De beeldjes verschenen namelijk op eBay, de bekendste online veilingsite op het wereldwijde web. En voor “amper” 3.000 dollar (een dikke 2.770 euro) is het pareltje van jou!

Als je dat geld op tafel kan (en wil) leggen, krijg je bovendien een brief van Julien’s Auctions waarin staat dat de topper bovenop de bruidstaart van de Guns N’ Roses-gitarist (die normaal Pinkpop zou afsluiten komende zomer) en Perla Ferrar stond, en dat zij het aan het veilinghuis heeft geschonken.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.478.447
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810