“Hallo, ik heb een penis” en 9 andere succesvolle versiertrucs die nooit hadden mogen werken

Om contact te leggen met een potentiële partner worden soms de gekste openingszinnen en versiertrucs bedacht. En soms werken zelfs de mafste, als we de Redditgebruikers moeten geloven die onlangs hun succesvolle ervaringen met bijzonder aparte openingszinnen deelden.

1. “Hallo, ik heb een penis”

Gebruiker The_Outcast4 zegt deze geweldige opener bovengehaald te hebben in een bar. Het meisje was zo verbaasd dat hij zijn gezicht in de plooi kon houden, dat een gesprek volgde en uiteindelijk een relatie van een paar maanden.

2. “Ik kan niet wachten om jou seksueel te ontgoochelen”

Een vriend van gebruiker Neonappa zegt dat een andere maat met die openingszin een meisje versierde met wie hij een lange relatie aanknoopte.

3. Een dronken sms

“In een zatte bui sms’te ik de volledige tekst van Baby Got Back naar een meisje. Het draaide goed uit… en we trouwden”, meldt fishsound.

4. Een patat van een aansteker

Auntmarge vertelt hoe ze op café de aandacht van een knappe kerel wou trekken, iets wat niet lukte omdat hij aan de toog zat met zijn rug naar haar. Ze vond er niets beters op dan haar aansteker zo hard als ze kon door de bar te keilen, recht tegen zijn hoofd. Terwijl het slachtoffer over zijn bult aan het wrijven was, slenterde Auntmarge kalmpjes naar hem toe, om vervolgens met een grote glimlach “Ik denk dat ik mijn aansteker heb laten vallen” te zeggen. “Negen jaar later heeft hij nog altijd een klein bultje aan de achterkant van zijn hoofd”, schrijft ze fijntjes.

5. “I wanna duck you.”

Veel flauwer dan Rofl_Copter_Extreme kan waarschijnlijk niet. Hij gaf zijn crush een pluchen eend en zei: “I wanna duck you”.

Thinkstock

6. “Mooie benen… spijtig van het gezicht”

Volgens Redditgebruiker Fergatron is hij de vrucht van een relatie die begon met deze woorden van zijn pa aan zijn ma.

7. Spierballen

“Ik heb geen spieren en nog minder ‘game’,” bekent twentysixtwo. Toch overtuigde hij in een dronken bui ooit een vrouw in zijn biceps te knijpen, terwijl hij met veel vertoon zijn bovenarm opspande en zei: “Hij is dik he?”. “Enkele jaren later waren we getrouwd”, zegt hij. “Momenteel hebben we een gezonde baby en een jaloerse kat.”

8. “Laten we kittens maken”

“Het was Halloweenavond en ik was verkleed als een kat. Zij was ook verkleed als een kat, waarop ik zei kittens te gaan maken. Het werkte”, aldus thestagrabbit.

9. “Je bent niet dik”

“Ik zie dat je light drinkt. Is dat omdat je denkt dat je dik bent? Want dat ben je niet. Je zou de gewone versie kunnen drinken als je wou,” sloeg King_Loner uit zijn botten.

10. “Kom je hier dikwijls?”

Deze woorden moeten ongeveer de meest cliché openingszin ooit zijn, maar volgens DokerinZion werkte hij toen zijn maat de zin bovenhaalde in een restaurant… bij een serveuse.

Thinkstock
Meer
Lees meer...