‘Harry Potter’-fans opgelet: Tom ‘Draco Malfoy’ Felton komt naar FACTS!

‘Harry Potter’-fans opgelet: Tom ‘Draco Malfoy’ Felton komt naar FACTS!

Tom Felton, aka Draco Malfoy uit de ‘Harry Potter’-films, zal aanwezig zijn op de scifi-beurs FACTS in Gent. De acteur wordt zo toegevoegd aan de lijst met gasten, waarop acteurs David Tennant, Jennifer Morrison en Alan Tudyk al stonden. 

De gastenlijst van de Gentse scifi-beurs FACTS is zonet een stuk interessanter geworden. Tom Felton, die onsterfelijk werd door zijn rol in de Harry Potter-films, zal op de beide dagen van de beurs aanwezig zijn. Het belooft dus een van de grootste edities van de beurs te worden, die nu al heel wat grote sterren op de aanwezigheidslijst heeft staan.

Gastenlijst

Naast de ultieme slechterik uit Harry Potter (oké, op Voldemort na), hebben ook al andere acteurs present getekend voor het grootschalige evenement. Zo zakken David Tennant, Jennifer Morrison en Alan Tudyk af naar ons land. Tennant is vooral bekend voor zijn rol als de tiende Doctor in Doctor Who en inspecteur Alec Hardy in Broadchurch. Jennifer Morrison is te zien in Once Upon A Time en House M.D. en Tudyk speelde mee in Rogue One: A Star Wars Story, Firefly en I, Robot, maar hij was ook als stem aan de slag in films als Wreck It-Ralph en Big Hero 6.

Maar het zijn niet enkel acteurs, er zullen ook stemacteurs aanwezig zijn en ook die zijn niet van de minsten. Zo zullen Carolina Ravassa en Charles Martinet te zien zijn op FACTS. Ravassa spreekt stemmen in voor verschillende games, waaronder GTA en Overwatch, waar ze de stem van Sombra insprak. En Martinet is de enige echte stem van het gamefiguurtje Super Mario.

FACTS gaat door op 29 en 30 september in de hallen van Flanders Expo in Gent

Gesponsorde artikelen