‘Harry Potter’ komt met een nieuw mobiel spelletje!

We zullen ons binnenkort weer helemaal kunnen uitleven in het verhaal van Harry Potter. Zynga, een computerspelontwikkelaar, kondigde namelijk een nieuwe spelletje aan voor op je smartphone. Harry Potter: Puzzles & Spells zal, zoals de naam al wat verklapt, een puzzelspel zijn voor op mobiele apparaten.

Zynga heeft een spelletje volledig in Harry Potter-thema aangekondigd. Harry Potter: Puzzles & Spells zal beschikbaar zijn voor iOS, Android, Facebook en Amazon-apparaten. Het is het eerste officiële match-3-spel, of drie-op-een-rij spel, dat gebaseerd is op de wereld van Harry Potter en is één van de weinige games waarin Harry Potter, Hermelien en Ron een rol spelen.

Harry Potter: Puzzles & Spells

https://www.instagram.com/p/B9Wbb3ZJOvN/

Harry Potter: Puzzles & Spells werd onlangs als een soft launch aangekondigd. Dat wil zeggen dat het spelletje eerst door een beperkt publiek wordt uitgetest voordat het op de markt komt. Momenteel is het enkel in de Filipijnen te verkrijgen. Voor het spel werkten Portkey Games, het videogame-label van Warner Bros. Interactive Entertainment, en Zynga samen.

In het spel creëren spelers hun eigen personage en ervaren ze de spanning en de mysteries van de Wizarding World, de officiële thuis van Harry Potter, op een betoverende nieuwe manier. Door elementen zoals nieuwe spreuken en brouwsels van de Wizarding World te ontgrendelen, zullen spelers de meest iconische momenten en bekende gezichten uit de originele Harry Potter-films tegenkomen. Met behulp van magische vaardigheden zullen spelers puzzels met de legendarische ‘Chocolade Frogs‘ en andere obstakels moeten oplossen.

Release onbekend

In Harry Potter: Puzzles & Spells zullen we dus onze favoriete iconische personages, verhaallijnen en spreuken opnieuw kunnen beleven. Aangezien het een match-3-spel is, wordt het vergeleken met het verslavende Candy Crush. Beeld je dus maar een gelijkaardig spelletje als Candy Crush in, maar dan met tovenarij, en puzzels die zijn versierd met drankjes, spreuken en andere Potter-voorwerpen.

Wanneer we het spel voor het eerst kunnen spelen is nog niet bekend. Vermoedelijk zal het ergens in de komende maanden beschikbaar zijn, maar een concrete datum ligt nog niet vast. Harry Potter: Puzzles & Spells zal gratis te downloaden zijn, met optionele in-game aankopen.

Meer
Lees meer...