‘Harry Potter’-reünie blundert met foto van Emma Roberts in plaats van Emma Watson

Sinds 1 januari 2021 staat de langverwachte reüniespecial van Harry Potter online. Daarin blikken de verschillende acteurs uit de films terug naar hun tijd op de set. De grootste aandacht gaat daarbij naar de drie hoofdrolspelers Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson. Maar bij die laatste begingen de makers een gênante blunder.

De special Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts had een heel bijzondere onaangekondigde gast. Actrice Emma Roberts was namelijk plots te zien in de special over Harry Potter, ook al was ze nooit te zien in de filmreeks.

Foute Emma

Tijdens de special werden kinderfoto’s getoond van de acteurs uit Harry Potter al liep dat niet helemaal gesmeerd. Toen de producers een foto wilden tonen van de jonge Emma Watson, vergisten ze zich namelijk van bekende Emma en verscheen collega-actrice Emma Roberts in beeld.

Het was Twittergebruiker @vee_delmonico99 die de fout als eerste opmerkte. Zij tweette de schermafbeelding uit de special en de originele foto die bijna 10 jaar geleden gepost werd door Emma Roberts op haar eigen Instagram. Bij de foto’s schreef @vee_delmonico99 de boodschap: “Jongens, help me. Dat is letterlijk Emma Roberts en niet Emma Watson.” In de comments onder de tweet vragen heel wat andere Harry Potter-fans zich luidop af hoe dit kon gebeuren en waarom niemand de fout opmerkte voor de special verscheen.

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts

De special Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts staat sinds 1 januari 2022 op de Amerikaanse streamingdienst HBO Max en is sinds 2 januari te vinden bij ons op Streamz. In de special keren de hoofdrolspelers en verschillende andere acteurs uit de reeks terug naar de (nagebouwde) set van Harry Potter en halen ze herinneringen op aan de opnames.

We kwamen al te weten dat het daarbij onder andere gaat over de crush van Emma Watson (Hermione Granger) op Tom Felton (Draco Malfoy) en de twijfels die zowel Emma als Rupert Grint (Ron Weasley) hadden om uit de filmreeks te stappen. Daarnaast is ook J.K. Rowling in de special te zien, maar enkel in oude beelden.

De special Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts is bij ons te bekijken via Streamz.

Meer
Lees meer...