‘Heartstopper’ lost zes foto’s met een speurtocht naar een wachtwoord

Dit najaar verschijnt het derde seizoen van Heartstopper op Netflix. Daarin zullen we opnieuw de romance tussen Nick (Kit Conner) en Charlie (Joe Locke) kunnen volgen. Hoewel de nieuwe afleveringen pas in oktober verschijnen, heeft Netflix vandaag een speurtocht opgezet waarmee fans een leuk extraatje kunnen krijgen.

Zes internationale accounts van Netflix deelden vandaag een foto van de reeks Heartstopper. Op die foto’s is telkens een letter te vinden, die kan leiden tot een wachtwoord waarmee fans later vandaag “something special” kunnen vrijspelen.

Heartstopper

Heartstopper is dit najaar aan z’n derde seizoen toe en de promo is al van start gegaan. Recent kwamen we al enkele nieuwe namen te weten voor het nieuwe seizoen, waaronder Jonathan Bailey, die vooral bekend is voor zijn rol als Anthony in Bridgerton.

Maar nu komt Netflix met een nieuwe update al moeten fans daar wel een hun beste speurneus voor opzetten.

Speurtocht

Zes internationale accounts van Netflix deelden vandaag een foto op X. In elk van deze foto’s zat een letter verstopt die zou leiden tot een wachtwoord dat later vandaag gebruikt kan worden om “a special something” vrij te spelen op de website van Tudum. Fans gingen meteen aan het speuren en al snel werden de letters gevonden op de accounts van Netflix Brazilië, Spanje, Latijns-Amerika, Nederland, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

De zes letters die in de foto’s te vinden waren, zijn O-L-I-V-E-R. Dat is niet geheel toevallig de naam van het jongere broertje van Charlie. Mogelijk zal hij dus een belangrijkere rol spelen in het derde seizoen van Heartstopper.

Voorlopig is het nog niet duidelijk wat je met het paswoord kan vinden op de website van Tudum, maar om 17.30 uur zal alles duidelijk worden.

Bekijk hier de zes foto’s:

Het derde seizoen van Heartstopper verschijnt op donderdag 3 oktober op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...