Het leven van de hedendaagse single

Geschreven met input van Easytoys

Ben jij net single geworden of ben je eerder een huismus en kan je wat inspiratie gebruiken om je horizonten wat te verbreden? Wat houdt de hedendaagse single bezig? Waar halen ze hun liefde en hoe kan je als alleenstaande tegemoet komen aan je innerlijke seksuele driften? De antwoorden vind je allemaal in deze blog. 

Dance the night away 

Hoewel het nachtleven nog steeds aan banden wordt gelegd, kunnen we toch nog tot iets voorbij middernacht op café. Dé perfecte plaats om een scharrel op te pikken. Liefde voor één nacht, niet iedereen is er fan van, maar het moet gezegd: ongebonden seks, no strings attached, kan best bevrijdend zijn. En wie weet? Misschien blijft het niet bij een nachtje en kom je wel de vlam van je leven tegen tijdens wat cocktails drinken in de lokale bar. Major tip: Condooms kopen! Al is het maar voor de zekerheid. 

Seksspeeltjes

Alleen is maar alleen en ook als single heb je noden. En soms zijn die noden hoog. Well, hello pocketpussy of in het geval van de dames: vibrators, welkom! Met een pocketpussy, fleshlight, vibrator of dildo kan je zeker verder. Deze trillende speeltjes brengen je in de zevende hemel sneller dan een partner of onenightstand dit ooit zou kunnen. Geen last van awkward walk of shames of die ongemakkelijke verplichte kop koffie met hangover in de ochtend. Nope, just you and your toy en soms, is dat ook gewoon helemaal prima. Seksspeeltjes zijn the bomb, dus daar hoef je je helemaal niet over te schamen! 

Friends & family 

Draait het leven van een single enkel om uitgaan, wilde feestjes en seksuele uitlaatkleppen? Welnee, zoals iedereen genieten wij ook van gezellige middagen chillen met vrienden en uitstapjes met familie en smakelijke dinertjes. Sommige singles zijn zelfs helemaal niet geïnteresseerd in uitgaan en onenightstands. Voor dit type single is een (degelijke) datingapp misschien interessant. Het is net allemaal iets minder direct en je kan rustig de tijd nemen om iemand online te leren kennen, voor je overgaat tot een echte date. 

Ook geen zin in daten en zeker al niet in datingapps? Dan zal je daar wel een goede reden voor hebben, either way, you do you en geniet van het leven, of dat nu als single of als koppel is. 

Meer
Lees meer...