Het vijfde en laatste seizoen van ‘La Casa De Papel’ zal nog dit najaar verschijnen, in twee delen

Alles komt tot een einde, ook wereldberoemde series. Het laatste seizoen van de Spaanse streaminghit La Casa De Papel wordt in twee delen gelanceerd; de eerste vijf afleveringen zijn vanaf 3 september te zien op Netflix, de laatste vijf afleveringen op 3 december 2021.

Álex Pina, de maker van de serie licht toe dat deel 5 van de reeks temidden van de pandemie werd geschreven: “We vonden daardoor dat we de verwachtingen van de 10 nieuwe afleveringen wat moesten bijstellen. We hebben alle mogelijke middelen ingezet om de eerste helft van Deel 5 de sensatie van een seizoensfinale te geven. In deel 2 focussen we ons meer op het emotionele luik van de personages. Het is een sentimentele reis die ons rechtstreeks verbindt met hun vertrek.”

In Deel 5 zit de bende al meer dan 100 uur opgesloten in de Spaanse bank. Zonder de hulp van De Professor moeten ze voor het eerst handelen zonder ontsnappingsplan. Net wanneer het lijkt alsof het niet erger kan worden, komen ze tegenover hun machtigste vijand ooit te staan: het leger. Wat ooit begon als een roof, lijkt nu te veranderen in een oorlog.

Meer
Lees meer...