Hier zijn 12 plekken in Brugge waar je heerlijk kan brunchen

De ochtendstond heeft goud in de mond, zeker in Brugge. Een stutte me beuter, koas en espen, spek ’n ei en cornflakes alstublieft, wor datte? 

1. Jan Van Eyck 

Dit restaurant op ligt op het Jan van Eyckplein en ontleent zijn naam aan een van de meest beroemde kunstschilders. Je kan hier kiezen tussen de ontbijten ‘Jan Van Eyck’ of ‘Meesterlyck’, meesterlijk it is!

2. Books & Brunch 

Books & Brunch ligt op de Garenmarkt in Brugge en is ongetwijfeld één van de beste plekken om te brunchen! De ideale combinatie van tweedehandsboeken en lekker eten!

3. Cappuccino 

Paris, London, Milano, Barcelona. Prachtige steden, maar vooral heerlijke ontbijtcombinaties bij Cappuccino. Kijk maar eens hier

4. Carpe Diem

Tearoom Carpe Diem ligt in de Brugse binnenstad. Je kan er heerlijk brunchen in een authentieke sfeer!

5. ’t Eekhoetje 

Krentenbollen, broodjes, een gevarieerd ontbijt en geniaal gebak. ’t Eekhoetje valt niet alleen bij de toeristen in de smaak, maar ook bij de locals.

6. Sanseveria

Een supergezellig bagelsalon. Hier kom je (uiteraard) voor de bagels, maar ook in zoet zijn ze goed! Een dessertje na de brunch, zo zot is dat niet ze.

7. Ginger Bread 

Ginger Bread Tea-Room is de plek voor een zoetere brunch. Chocoladewafels, muffins, taarten,… 

8. Le Pain Quotidien

Ook in Brugge vind je Le Pain Quotidien, op de Philipstockstraat. Hier kan je lekker ontbijten, maar eveneens genieten van biosoepen, salades en boterhammen. 

9. De Medici Sorbetière 

De Medici Sorbetière voor een klein of uitgebreid ontbijt. Neem ook eens een kijkje op de patisseriekaart. My god. 

10. Jus et Tartine 

Jus et Tartine ligt ook weer op het Jan Van Eyckplein, door de week kom je hier achter een broodje, maar in’t weekend voor hun uitgebreide brunches.

11. Hollywood 

Hollywood, een trendy bistro op ’t Zand, wat had je verwacht? 

12. Prestige 

Patisserie Prestige is er voor serieuze caloriebommen. Maar ach, you live only once! Je kan hier ’s ochtends ontbijten en in de namiddag kom je gewoon terug voor een ‘Engelse afternoon’. 

Moh vent toch, je zou voor minder vroeg opstaan. Brugge is zo’n ontzettend gezellige stad die van ’s morgens tot ’s avonds voor jou de deuren opent! 

Meer
Lees meer...