Prime Day komt opnieuw naar België: Grote kortingen en unieke ervaringen bij Amazon

Prime Day biedt Prime-leden in België op 16 en 17 juli uitzonderlijke kortingen en exclusieve evenementen.

Later deze maand vindt de tweede editie van Prime Day plaats in België. Op 16 en 17 juli krijgen Prime-leden van Amazon toegang tot tal van exclusieve deals en unieke ervaringen. Dit evenement, dat vorig jaar voor het eerst werd georganiseerd voor Belgische gebruikers, belooft opnieuw een groot succes te worden.

Exclusieve kortingen voor Prime-leden

Prime Day is een speciaal shoppingevent dat exclusieve kortingen biedt aan Prime-leden. Om van deze aanbiedingen te kunnen profiteren, moet je lid zijn van Prime. Nieuwe leden kunnen zich aanmelden voor een gratis proefabonnement van 30 dagen via Amazon.com.be/prime. Na deze proefperiode kost een Prime-lidmaatschap 2,99 euro per maand of 25 euro per jaar. Naast kortingen, biedt het lidmaatschap ook voordelen zoals gratis bezorging de volgende dag en toegang tot de streamingdienst Prime Video.

Prime Day Experiences

Naast de geweldige kortingen, introduceert Amazon opnieuw de Prime Day Experiences. Dit zijn speciale evenementen waarvoor Prime-leden tickets kunnen winnen. “Prime Day zet onze Prime-leden in de bloemetjes door hen speciale toegang te geven tot leuke, exclusieve evenementen met lokale artiesten”, zegt Eva Faict, Country Manager van Amazon.com.be. Ze voegt toe dat Prime Day wereldwijd een speciaal gebeuren is voor Amazon en dat ze deze ervaring willen voortzetten in België met ongelofelijke deals en opwindende evenementen.

Amazon organiseert tijdens de Prime Days drie bijzondere evenementen:

  1. Prime Turbo Triathlon
    Op zondag 15 september kunnen deelnemers het opnemen tegen Average Rob in de Prime Turbo Triathlon. Deze triatlon bestaat uit 750 meter zwemmen, 5 kilometer lopen en 20 kilometer fietsen in Brussel en is toegankelijk voor iedereen.
  2. Rave met Amber Broos en The Subs
    Op vrijdag 20 september kunnen Prime-leden raven met dj Amber Broos en The Subs in de iconische Kasko Club in Antwerpen.
  3. Backstage met Pablo Andres
    Op woensdag 11 september biedt Amazon de mogelijkheid om exclusief backstage te gaan bij komiek Pablo Andres tijdens zijn nieuwe show.

Tickets voor deze evenementen kunnen gewonnen worden via de website van Amazon. Prime Day belooft dit jaar wederom een onvergetelijke ervaring te worden voor alle Prime-leden in België. Mis het niet en zorg dat je erbij bent!

Meer
Lees meer...