Average Rob en Omdat Het Kan lanceren sporthymne ‘On Met La Patate’

Het dj-duo Average Rob en Omdat Het Kan hebben vandaag een “onofficiële soundtrack” voor de sportzomer gedropt. Het gaat om On Met La Patate, waarbij Average Rob een lofzang over ons land afsteekt op de schtampende beats van Omdat Het Kan.

De sportzomer staat op het punt te beginnen. In juni staat het EK voetbal op het programma, gevolgd door de Tour de France in juli en de Olympische Spelen in augustus. De Belgische atleten hebben dus een druk programma en daarom willen Average Rob en Omdat Het Kan hen een hart onder de riem steken.

Een tijdje geleden maakte het duo bekend dat het aan een hymne voor alle Belgische atleten aan het werken waren en vorige week dropte Average Rob ook de bijhorende video. De officiële release van On Met La Patate was voor vandaag.

On Met La Patate

Alles begon met een video van Average Rob vorige week. In We Made A Belgian Anthem zocht de YouTuber zijn goede vriend Omdat Het Kan op in zijn studio in Antwerpen. Daar beslisten ze om samen een anthem te maken voor alle Belgische sporters die deze zomer een belangrijk toernooi op de planning hebben staan.

Hoewel de Rode Duivels zelf hun officiële EK-lied hebben met Wunderbar, lijkt het ons toch duidelijk dat deze On Met La Patate vaker zal gespeeld worden in supportersdorpen en tijdens events. Dat komt natuurlijk ook omdat het niet alleen voor de voetbalploeg is gemaakt, maar voor alle atleten. Denk daarbij maar aan de atleten op de Olympische Spelen, de wielrenners tijdens de Tour De France, enzovoort.

Beluister de volledige song hier:

Bekijk de video van Average Rob hier:

Meer
Lees meer...