Hoeveel is je Twitter-account waard?

Waarom heb jij ooit een Twitter-account gemaakt? En waarom is het zo belangrijk om veel volgers te hebben? Het antwoord: we zien in Twitter een medium om groot en bekend te worden. Zou het niet cool zijn wanneer we hier een waarde op zouden kunnen kleven?

Je kan de test hier zelf even doen met een nieuwe app. Let op: vink de vakjes even uit voor je de zoekopdracht start, dan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Anders tweeten ze dagelijks hoeveel je die dag waard bent. Daarna moet je heel even geduld hebben, terwijl de website je waarde berekent op basis van het aantal volgers, de leeftijd van je account en de lijstjes.

En wat is dat bedrag dan waard? Niets natuurlijk, maar voor de zekerheid krijg je wel nog even mee hoeveel Big Macs, iPhones, goud of cocaïne je ermee kunt kopen. Nog even groeien en dan zet ik mijn account misschien wel te koop…

Vrienden taggen

Twitter is overigens weer een beetje meer op zijn concurrent Facebook gaan lijken. De site gaat immers het taggen van vrienden in foto’s mogelijk maken. Er kunnen tien namen worden toegevoegd. Het goede nieuws is dat die namen niet tot het maximum 140 tekens zullen worden gerekend.

Altijd al willen weten wie je niet terugvolgt of je ontvolgt op Twitter? Dat kan tegenwoordig ook via deze site.

Meer
Lees meer...