‘Home Alone’-fans kunnen nu een unieke beveiligingskit kopen

We zijn halverwege december. En dat wil zeggen dat het bijna tijd is om de kerstklassieker Home Alone nog eens te bekijken. En voor wie zich al rot verveelt, heeft de Britse online elektronicazaak Electrical Direct goed nieuws. In de webwinkel zijn namelijk heuse Home Alone-beveiligingskits te koop. En die bevatten precies wat je denkt.

Het is ondertussen al dertig jaar geleden dat de familie McCallister voor de feestdagen naar Europa trok, en de achtjarige Kevin alleen thuis achterliet. Die vond het eerst fantastisch om Home Alone te zijn, maar alles veranderde toen ie in de gaten kreeg dat z’n huis de aandacht van twee inbrekers had getrokken.

Beveiligingskit

Kevin McCallister (Macaulay Culkin) gebruikte z’n wildste fantasie om de bandieten uit z’n huis te houden. En Britse Home Alone-fans kunnen binnenkort de fantasie van het jongetje gebruiken om hun eigen huizen te beveiligen tijdens de feestdagen.

De Britse online electronicazaak Electrical Direct verkoopt namelijk heuse Home Alone-beveiligingskits. “Beware, Kerstmis komt eraan”, staat op de website te lezen. “Het is de tijd van het jaar vol familie, geluk en cadeautjes, uiteraard. Maar het is ook de tijd van het jaar waarin inbrekers graag hun slag slaan.”

Home Alone Kit
Home Alone Kit – Electrical Direct

Kevin McCallister-niveau

“Wie er zeker van wil zijn dat z’n thuis extra beveiligd is en helemaal klaar is voor Kerstmis, werkt best z’n beveiliging even bij, tot op Kevin McCallister-niveau. En daar heb je enkel onze gloednieuwe Home Alone-beveiligingskit voor nodig.”

In de kit vind je onder andere heel wat kabels, duct tape, knikkers, een plastic Tarantula, witte verf, een veiligheidsbril terug. Uiteraard is die kit niet volledig zonder een kartonnen versie van een beroemdheid. Die ontbreekt dan ook niet.

Home Alone Kit
Home Alone Kit – Electrical Direct
Meer
Lees meer...