Left Right
scrollTop top

Macaulay Culkin (uit ‘Home Alone’) wordt 40 en laat iedereen zich oud voelen


Home Alone Macaulay Culkin
© Home Alone

Iedereen heeft zo wel van die dagen waarop ie zich oud voelt. En als dat vandaag niet zo was, dan is er altijd Macaulay Culkin. De acteur speelde de hoofdrol in Home Alone toen ie amper 10 jaar oud was, en ondertussen heeft ie z’n 40ste verjaardag gevierd, en hij neemt iedereen mee de dieperik in.

De hele wereld kent Macaulay Culkin als Kevin McCallister in de Home Alone-films. De acteur was amper 10 jaar oud toen hij voor het eerst als de ingenieuze, maar achtergelaten Kevin speelde. Twee jaar later speelde hij die rol opnieuw en voor de laatste keer. Hij was toen 12.

Ouder worden

De originele Home Alone-films dateren al van 1990 en 1992. De mensen die opgegroeid zijn met de films, zijn dus ondertussen al geen 3×7 meer. De mensen die meespeelden in de films ook niet. En dat wrijft Macaulay Culkin er maar al te graag in.

“Graag gedaan”

“Hé jongens, willen jullie je oud voelen?”, schreef de acteur op Twitter. “Ik ben 40. Graag gedaan.”

“Dit is mijn bijdrage aan de wereld: ik laat mensen zich oud voelen. Ik ben geen kind meer, da’s mijn job”, reageerde Culkin nog op z’n eigen tweet.

Tijd voor een midlife crisis

Macaulay Culkin grapte ook dat het tijd is voor een midlife crisis nu hij 40 geworden is. “Ik zat te denken om te beginnen surfen. Hebben jullie andere suggesties?”, vroeg ie aan z’n volgers.

“Heeft iemand van jullie wat Photoshop skills? Kan je m’n hoofd op een surfer plakken, zodat een idee krijg van hoe cool ik eruit zou zien?”, vroeg ie nog. De resultaten? Die zijn best indrukwekkend (of helemaal niet).


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…