Left Right
scrollTop top

‘Home Sweet Home Alone’ krijgt officiële trailer


Home Sweet Home Alone
© Disney+

Disney+ heeft de trailer voor de Home Alone-reboot Home Sweet Home Alone op de wereld losgelaten. Daarin is duidelijk te zien dat het originele verhaal grotendeels behouden blijft, maar wel in een moderner jasje werd gegoten.

De dagen worden korter, het wordt kouder en je hebt al Sinterklaaschocolade zien liggen in de winkel. Jawel, Kerstmis komt dichterbij. En Kerstmis staat traditioneel gelijk aan de 1.351ste heruitzending van de kerstfilm Home Alone. Maar vanaf dit jaar kunnen die heruitzendingen van de film uit 1990 afgewisseld worden met een nieuwe reboot van die klassieker. En die heeft sinds vandaag een officiële trailer.

Home Sweet Home Alone

Home Alone heeft al een sequel, Home Alone 2: Lost In New York, die verscheen in 1992. Home Sweet Home Alone daarentegen, is geen vervolg op het verhaal uit de eerdere films maar wel een herwerking van het origineel, aangepast aan de hedendaagse tijd.

Het verhaal is ondertussen wel bekend, al heeft het wel enkele veranderingen. In Home Sweet Home Alone maken we kennis met de – extreem kroostrijke – familie Mercer. Zij gaan op reis naar Tokio om daar de kerstdagen door te brengen. Maar in de vertrekdrukte vergeten ze iets belangrijk: hun jongste zoontje Max (Archie Yates). Wanneer Max alleen thuis is, wordt hij verrast door overvallers in de huid van het Amerikaanse koppel Pam (Ellie Kemper) en Jef (Rob Delaney).

Het werd al bevestigd dat het originele onfortuinlijke kind Kevin McAllister, gespeeld door Macauley Culkin, ook in de reboot te zien zal zijn, net zoals zijn televisievader Buzz McAllister, gespeeld door Devin Ratray.

Bekijk hier de trailer van Home Sweet Home Alone:

Home Sweet Home Alone verschijnt op 12 november op Disney+.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…