Left Right
scrollTop top

‘Home Alone’-reboot komt eraan: zo ziet de cast eruit


Home Alone Disney Reboot
© Saturday Night Live – Home Alone – Jojo Rabbit

Streamingplatform Disney+ is druk in de weer met een reboot van de legendarische Home Alone-films. Die krijgen een volledig nieuw verhaal, met nieuwe personages. Er is dus ook een gloednieuwe cast nodig, en die is vandaag bekendgemaakt!

Home Alone is een vaste waarde op televisie tijdens de feestdagen. De eerste film gaat over Kevin McCallister die thuis vergeten wordt, terwijl de rest van de familie op vakantie is naar Parijs. Het jongetje (gespeeld door Macaulay Culkin) moet zich verweren tegen twee bandieten, die er alles aan doen om in het (gi-gan-tische) huis van de McCallisters in te breken.

Nieuwe cast

De film was een enorm succes toen ie uitkwam in 1990. Het was dus geen al te grote verrassing toen twee jaar later een tweede Home Alone-film verscheen. Daarna verschenen nog drie sequels, maar die waren lang niet zo’n succes als de eerste twee films. De volledige cast was namelijk vervangen.

En toch is dat precies wat Disney nu van plan is. Op het streamingplatform van de studio verschijnt namelijk binnenkort een reboot van Home Alone, met een volledig nieuw verhaal, en allemaal nieuwe personages. En de acteurs die in de huid van die personages zullen kruipen, zijn vandaag bekendgemaakt.

Personages

De reboot van Home Alone, die voorlopig nog geen titel heeft, gaat over Max, een jongetje dat een porseleinen pop steelt van Pam en Hunter. Max wordt gespeeld door Archie Yates (Jojo Rabbit), Ellie Kemper (The Office US) speelt Pam en Rob Delaney (Deadpool 2) vertolkt Hunter.

Daarnaast bericht The DisInsider dat ook Kenan Thompson (Saturday Night Live), Chris Parnell (Saturday Night Live) en Ally Maki (Toy Story 4) in de film zullen verschijnen als respectievelijk Gavin, Uncle Stu en Mei. Wie die personages precies zijn, is nog niet bekend.

De castlijst wordt verder aangevuld met Mikey Day (Saturday Night Live), Aisling Bea (8 Out Of 10 Cats), Pete Holmes (Crashing) en Timothy Simons (The Hustle).

Script en regie

Mikey Day is ook verantwoordelijk voor het script van de nieuwe Home Alone-film, samen met één van de SNL-schrijvers, Streeter Seidell. De regie is in handen van Dan Mazer, die ook Dirty Grandpa (met Zac Efron en Robert De Niro in de hoofdrollen) regisseerde.

Wanneer de Home Alone-reboot precies verschijnt, is nog niet geweten.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…