Left Right
scrollTop top

Brad Pitt spot met corona-adviezen van Trump en imiteert viroloog Fauci


Brad Pitt
© SNL

Brad Pitt verraste de kijkers van Saturday Night Live met een imitatie van viroloog Anthony Fauci, de directeur van het Amerikaanse nationale instituut voor infectieziekten. In zijn imitatie verhelderde de acteur enkele uitspraken van president Trump over het coronavirus.

Amerikaanse president Donald Trump gaf onlangs het levensgevaarlijke advies om desinfectiemiddelen te injecteren. Ook zei hij dat er ‘relatief snel’ een vaccin tegen het coronavirus zou zijn. En deze uitspraken gaven Brad Pitt het idee om enkele dingen te verhelderen.

“Uitleggen wat de president probeerde te zeggen”

Brad Pitt kroop in de huid van viroloog Fauci en probeerde de miscommunicatie over het coronavirus recht te zetten. Zo kondigde Trump onlangs aan dat er relatief snel een vaccin zal zijn. “Relatief als je kijkt naar de hele geschiedenis van de aarde? Natuurlijk komt het vaccin dan heel snel”, verduidelijkte Pitt. “Maar als je tegen een vriend zegt dat je relatief snel langskomt en dan pas anderhalf jaar later opdaagt dan zou je vriend relatief best heel pissig kunnen zijn.” Ook herinnert de acteur de kijkers eraan om geen bleekmiddel te injecteren.

Helderheid

Op het einde sprak Brad Pitt de echte Fauci toe en bedankt hem voor zijn “kalmte en helderheid in deze vreemde tijd”. Ook bedankte hij alle zorgmedewerkers en hun families voor hun werk aan de frontlinie.

Viroloog Anthony Fauci liet in het begin van deze maand nog weten dat hij het geweldig zou vinden moest Brad Pitt hem portretteren in het komische tv-programma Saturday Night Live.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…