Horrorfilm ‘Bambi: The Reckoning’ krijgt eerste teaser trailer

De geplande horrorfilm Bambi: The Reckoning heeft een eerste teaser trailer gekregen. Daarin zien we hoe het ooit zo schattige hertje Barbi groot is geworden en uit is op bloeddorstige wraak tegenover jagers.

Een stukje nostalgie uit onze jeugd moet er binnenkort opnieuw aan geloven. Aangezien het oorspronkelijke boek Bambi, a Life in the Woods meer dan honderd jaar oud is, is de auteursrechtelijke bescherming van het hertje vervallen. Bambi zit daardoor in het publieke domein en kan door iedereen gebruikt worden.

Bambi

Dat is ook het plan van Umbrella Entertainment, de Australische filmdistributeur die ook verantwoordelijk is voor Winnie the Pooh: Blood and Honey. Zij willen binnenkort met Bambi: The Reckoning komen en die horrorfilm heeft nu een eerste teaser trailer gekregen. Daarin zien we Bambi al als bloeddorstige moordenaar, die op de loer licht in de wildernis.

Regisseur Scott Jeffrey liet eerder al weten dat we ons mogen verwachten aan een Bambi die hondsdolheid heeft gekregen. Bovendien is het hert uit op wraak op de jager die zijn moeder heeft doodgeschoten. In de teaser trailer van Bambi: The Reckoning zien we Xana, gespeeld door Roxanne McKee (Game of Thrones) en haar zoon Benji, gespeeld door Tom Mulheron (The Last Vermeer) die in hun auto aangevallen worden door Bambi.

Poohniverse

Na Winnie-the-Pooh: Blood and Honey en Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2 is Bambi: The Reckoning de derde film die deel uitmaakt van de Poohniverse-franchise of de Twisted Childhood Universe. Later dit jaar volgen ook nog Peter Pan’s Neverland Nightmare en Pinocchio: Unstrung. Volgend jaar mogen we ons dan verwachten aan Poohniverse: Monsters Assemble, terwijl ook Awakening Sleeping Beauty en Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 3 in de maak zijn.

Bekijk hier de teaser van Bambi: The Reckoning:

Meer
Lees meer...