‘Inside Out 2’ krijgt nieuwe teaser

Deze zomer verschijnt de sequel van Inside Out. In de film zullen we opnieuw Riley volgen, maar nu is ze enkele jaren ouder en daar komt ook een nieuwe emotie bij kijken. In de nieuwe teaser krijgen we die nieuwe emotie voor het eerst aan het werk te zien.

De originele Inside Out van Pixar kwam in 2015 uit, maar toch kan de film zichzelf al een klassieker noemen. Het internet reageerde dan ook laaiend enthousiast op de aankondiging van de sequel. Daarin keren Anger, Joy, Sadness, Fear en Disgust alvast terug, maar krijgen ze ook het gezelschap van één (of meerdere) nieuwe emoties.

Inside Out

Inside Out, die bij ons ook uitkwam als Binnenstebuiten, gaat over de verschillende emoties die een persoon heeft. In de film zien we hoe die emoties samenwerken en hoe die verantwoordelijk zijn voor hoe een persoon, in dit geval het meisje Riley, zich gedraagt en voelt. De emoties werken in het lichaam van het meisje in een soort controlecentrum en zijn ook verantwoordelijk voor het bijhouden van haar herinneringen.

In de eerste film zagen we hoe Anger en Joy tijdelijk leken te verdwijnen in Rileys geest en hoe de andere emoties hen moesten terugvinden om alles terug op orde te krijgen. In de sequel krijgen de emoties een andere uitdaging voorgeschoteld én krijgen ze ook te maken met nieuwkomers.

Anxiety

In eerdere teasers kregen we de nieuwe emotie Anxiety al te zien. De stem van Anxiety wordt in de nieuwe versie ingesproken door Maya Hawke (Stranger Things), haar krijgen we nu te zien én horen in een nieuwe teaser.

We zien Riley tijdens een ijshockeymatch, waarbij alle emoties aan bod komen. Zo zorgt Joy ervoor dat Riley juicht na een goal en duikt Anger op wanneer Riley helemaal opgaat in het spel. Fear zorgt er vervolgens door dat ze haar gebitsbescherming draagt, waarbij Disgust beseft dat ze net die van een teamgenoot in haar mond stak. Sadness komt uiteindelijk ook aan bod wanneer Riley op de bank zit. Maar dan wordt het controlepaneel plots oranje, een kleur die de emoties nog niet kenden. Het blijkt te gaan om de nieuwe emotie Anxiety, die ervoor zorgt dat Riley angst voelt. En het lijkt er nu al op dat ze voor heel wat chaos zal gaan zorgen.

Bekijk hier de nieuwe teaser voor Inside Out 2:

Inside Out 2 zal vanaf woensdag 12 juni 2024 te zien zijn in de Belgische zalen.

Meer
Lees meer...