Isabelle en Matthieu uit ‘Blind Getrouwd’ nu ook officieel gescheiden

Eén jaar na Blind Getrouwd zijn Matthieu en Isabelle eindelijk officieel gescheiden. Dat duurde langer dan verwacht, maar deze zomer raakten de papieren eindelijk in orde.

Isabelle en Mathieu leken in Blind Getrouwd op huwelijksreis een goede match, maar groeiden nadien steeds meer uit elkaar. Mathieu begon meer te focussen op de verschillen tussen elkaar. Daardoor groeide de fysieke afstand tussen hem en Isabelle verder, waarna die laatste ook steeds minder contact begon te zoeken. Het was dan ook al even duidelijk dat hij “nee” zou zeggen, waarna ook Isabelle voor een “nee” ging bij het beslissingsmoment.

Geen contact meer

Toch duurde het tot afgelopen zomer voor hun scheiding officieel was. De papieren daarvoor vroegen Isabelle en Matthieu nochtans al aan in december 2023. “Door verschillende administratieve zaken duurde het langer dan normaal. Bij Emma en Emile ging het bijvoorbeeld heel snel, maar bij ons heeft waarschijnlijk iemand trager op een e-mail gereageerd of zo. Al maakte dat me niet zoveel uit. Uiteindelijk is het ook maar een administratieve notitie. Het had weinig invloed op mijn leven”, zegt Isabelle daarover aan HLN.

Hoewel de twee dus nog lang getrouwd bleven, is er al heel lang geen contact meer tussen Matthieu en Isabelle. “We zijn gewoon uit elkaar gegroeid. We zien elkaar nog wel eens op een reünie van Blind Getrouwd, maar verder leiden we onze eigen levens. Toch weet ik dat hij er voor me zou zijn als ik hem nodig heb.”

Ander werk

Naast een scheiding moest Isabelle de laatste maanden ook op zoek naar ander werk. In Blind Getrouwd kon je nog zien hoe ze als hotelmanager werkte, maar die job heeft ze nu niet meer. “Intussen werk ik bij Compass Group, waar ik verantwoordelijk ben voor de catering binnen een bedrijf in Mechelen. Het voelt goed, met vaste openings- en sluitingstijden. Als hotelmanager stond ik altijd stand-by, maar dat is nu anders. Ik heb meer rust in mijn leven en voel me inmiddels alweer een stuk beter”, legt ze uit.

Op Instagram blikte Isabelle recent terug op die moeilijke periode en toont ze zich ook enthousiast voor wat de toekomst brengt.

Meer
Lees meer...