J-hope (BTS) lost ‘Jack In The Box (HOPE Edition)’

Iets meer dan een jaar na de release van zijn eerste officiële soloalbum ‘Jack in the Box’ heeft j-hope van BTS een nieuwe versie van het album op de wereld loslaten. Het album kreeg de naam ‘Jack in the Box (HOPE Edition)’ en telt vijf extra nummers.

J-hope was op 15 juli 2022 het eerste lid van BTS dat zijn officiële soloalbum loste. Het album was toen enkel verkrijgbaar als een zogenaamd ‘Weverse album’. Dat betekent dat het niet ging om een fysieke cd, maar wel om een QR-code, waarmee je het album dan in de app van Weverse music kon beluisteren. Enkele maanden later verscheen het album ook op vinyl en nu is er ook een versie met cd.

‘Jack in the Box (HOPE Edition)’

J-hope heeft vandaag zijn album ‘Jack in the Box’ opnieuw uitgebracht. Het gaat deze keer dus om een versie met een cd. Maar dat is niet het enige verschil. Bij de ‘HOPE Edition’ zitten namelijk ook nieuwe foto’s, photocards en andere extraatjes. ‘Jack in the Box (HOPE Edition)’ bestaat uit dezelfde nummers als de originele versie uit 2022, maar er zijn nog vijf extra tracks toegevoegd aan het album.

Het gaat om de liveversies van de nummers Equal SignSTOP en Future. Deze werden opgenomen tijdens het concert van j-hope op het Amerikaanse festival Lollapalooza vorig jaar. Daarnaast kan je op het nieuwe album ook de instrumentale versies van MORE en Arson vinden.

J-hope is op dit moment bezig met zijn verplichte militaire dienstplicht, maar hij bereidde dit album voor voor hij in april 2023 aan z’n dienst begon. De rapper zal op 17 oktober 2024 terugkeren.

Beluister hier ‘Jack in the Box (HOPE Edition)’ met de vijf nieuwe nummers op Spotify:

Meer
Lees meer...