‘Jackass’-ster Stevie Lee onverwachts overleden

Stevie Lee
Stevie Lee

Gisteren is Stevie Lee, Puppet the Psycho Dwarf uit Jackass, onverwachts overleden. Dat maakte zijn familie bekend via een GoFundMe-pagina. De bokser werd 56 jaar.

De familie van Lee richtte na het overlijden van de ster een inzamelpagina op om zo de begrafeniskosten te bekostigen. “Steve Puppet The Psycho Dwarf Lee Richardson is op woensdag 9 september 2020 ’s ochtends bij hem thuis onverwachts overleden.”

“Hij is een legende”

“Hij was geliefd bij velen en heeft veel vrienden die familie waren, fans die hem aanbaden, maar alleen zijn broer Jim vertrok om voor de laatste dingen te zorgen”, liet zijn familie weten. “Puppet heeft een glimlach over de hele wereld laten zien met zijn hardcore houding en levensstijl. Hij is een legende in de kunst van Midget Wrestling.”

“Hij heeft onze hulp nodig om nog een laatste keer het doek te laten vallen. Doneer alsjeblieft wat je kunt, deel zijn herinneringen met iedereen en deel deze inzamelingsactie om de Psycho Dwarf de best mogelijke rustplaats te geven. Alle opbrengsten zullen aan Jim Richardson worden gegeven om de diensten en begrafeniskosten te dekken. Heel erg bedankt en Puppet, we houden van je broer!”

Gesponsorde artikelen