‘James De Musical – Live On Stage’ keert terug en je kan nu tickets kopen

James Cooke komt niet alleen met een nieuw seizoen van James De Musical, de show komt ook opnieuw naar de Lotto Arena. Er komt namelijk een gloednieuwe show van James De Musical – Live On Stage. En daarvoor kan je vanaf vandaag tickets kopen.

Het derde seizoen van James De Musical op Play4 gaat later dit jaar van start. Het programma maakte eerder deze week bekend wie de nieuwe gasten zullen zijn. Het gaat om Tom Waes, Maaike Cafmeyer, Marc Coucke, Regi en de cast van F.C. De Kampioenen. Vanaf dinsdag konden er meteen ook tickets gekocht worden om de opnames daarvan bij te wonen. Lang duurde dat echter niet, want al na 20 minuten was iedere aflevering uitverkocht.

Nu is er toch goed nieuws voor wie naast een ticket greep. James De Musical keert namelijk voor een tweede jaargang terug naar de Lotto Arena. Vorig jaar was er al zo’n eerste liveconcert. Het grote verschil met het televisieprogramma is dat de BV’s in het liveconcert te zien zijn in hun eigen musicalscènes. Zo waagden vorig jaar Bart Peeters, Natalia, Willy Sommers en Margriet Hermans zich aan een optreden op het podium. Zij worden daarbij uiteraard omringd door heel wat spektakel, dansers en andere zangers.

James De Musical – Live On Stage

Op Instagram heeft James Cooke nu bekendgemaakt dat James De Musical – Live On Stage terugkeert. De gloednieuwe show daarvan zal op vrijdag 19 april 2024 doorgaan in de Lotto Arena. Het is voorlopig nog niet bekend wie van de gasten van dit seizoen ook effectief op het grote podium zullen staan. In het promofilmpje van James Cooke krijgen we wel te horen dat alvast Marc Coucke interesse lijkt te tonen. Wie wel sowieso op het podium zal zingen en dansen, is uiteraard James Cooke himself.

Geïnteresseerden kunnen vanaf vandaag tickets kopen voor James De Musical – Live On Stage. Dat kan vanaf 29 euro.

Meer
Lees meer...