Left Right
scrollTop top

Jamie Lynn Spears: “Tesla en Elon Musk vermoorden mijn katten”


Jamie Lynn Spears
© Isopix

Jamie Lynn Spears heeft zich op TikTok uitgesproken tegen Tesla en CEO Elon Musk. Ze heeft het daarbij over hoe meerdere van haar katten overleden nadat ze ze met haar Tesla aanreed omdat het geluid van de wagen niet luid genoeg is om de katten af te schrikken.

Tesla’s zijn elektrische wagens en maken dus minder geluid wanneer je ermee rijdt. Voor veel mensen is dat een voordeel, maar voor Jamie Lynn Spears duidelijk niet. Ze deed haar beklag via TikTok.

“Stiekeme kattenmoordenaar”

In een TikTok die ze ondertussen verwijderd heeft, vertelt de jongere zus van Britney over haar overleden katten. “Ik weet dat er ergere dingen zijn om je zorgen over te maken in de wereld nu, maar iemand moet aan Elon Musk laten weten dat de Tesla een stiekeme kattenmoordenaar is en dat is een probleem dat we moeten aanpakken.”

“We hebben nu al – ik kan niet vertellen hoeveel – katten verloren omdat ze de Tesla niet horen. Daardoor gebeuren er ongelukkige dingen en het is hartverscheurend en tragisch voor iedereen die erbij betrokken is.” Daarom heeft ze ook een tip voor Musk. “Omdat de Tesla zo stil is, kan hij (Elon Musk, red.) er misschien een geluid op zetten dat katten of andere dieren irriteert, zodat ze weten dat er iets gebeurt en de dingen niet op een tragische manier moeten eindigen. Dus Elon Musk, laten we dit oplossen want je bent me al een paar katten verschuldigd.”

Kritiek

Maar al snel werd het Jamie Lynn die de kritiek kreeg in plaats van Elon Musk. Verschillende mensen vonden het opvallend dat ze zelf meerdere van haar katten had aangereden. Zo zien ze haar als de “kattenseriemoordenaar” in plaats van Musk.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  115.171.279
 • Aantal
  doden
  2.560.021
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  777.608
 • Aantal
  doden
  22.169